A sajtósokon keresztül kinyilatkoztatott „igen, szeretjük egymást” vallomásra túl sokat kell várni, ráadásul a celebek felfokozott életében néha hamarabb jön a szakítás, mint a beismerés. Persze Jennifer Lawrence és Chris Martin addig is elárulhatja magát, el is mondjuk, hogyan.

A színésznő és a Coldplay frontembere szokás szerint még nem erősítette meg a hírt, miszerint járnak, de közben egyre több pletyka utal arra, hogy mégis, ráadásul hétvégén már nyilvánosan is mutatkoztak együtt, a szemtanúk szerint összeszokottnak tűnő párosként.

Az MTV is szeretné már világgá kürtölni az új szerelmet, de mivel ezt még nem tehetik, inkább összeszedték, milyen jelek utalhatnak a közeljövőben arra, hogy Lawrence és Martin tényleg egy pár. Merthogy ez a nyolc dolog szokta felvezetni az új celebkapcsolatokat.

1. Elkezdődik a szivárogtatás

Attól, hogy konkrétan nem mondanak semmit, még érdemes figyelni a nyilatkozatokat, hátha felrepül néhány érdekes célzás, az egyébként is gyakran furákat nyilatkozó színésznő szájából, Az éhezők viadala: A kiválasztott promótálása közben.

2. Együtt mennek vakációzni

Szerencsére a nyaralás a sztárok világában nem idényjellegű, és tényleg igaz, hogy nincs celebrománc anélkül, hogy készülne pár homályos fotó a párról, amint Ibizán hajókázik egy luxusjachton.

3. Chris Martin ismét feltűnik a vörös szőnyegen

Válása óta nem volt rá érkezése, de most talán érdemes figyelni Az éhezők viadala: A kiválasztott bemutatóit, egy minimális remény van rá, hogy újra kísérő lesz.

4. Jennifer Lawrence VIP vendég lesz egy Coldplay bulin

Tuti van köztük valami, ha a színésznő első sorban csápol majd egy koncerten, miközben Martin neki dedikál egy számot. Például ezt.

5. Feliratos papírokat tartanak az arcuk elé

A lesifotósok figyelmét jótékonysági oldalakra irányító kartondarabok használata most már igazán trendi lett.

6. Örömmel támogatják a fúziós becenevük használatát

Bár néhány blogger már leírta a „Martin Lawrence” nevet, a név ismertsége és a két sztár kapcsolata akkor lesz betonba ágyazva, ha majd az igazi Martin Lawrence indít pert a használatáért.

7. Drága ajándékokkal lepik meg egymást

Ez mondjuk a drága szó kivételével bármelyik párra igaz. De az biztos, hogy Jennifer Lawrence akár kaphat egy lélegzetelállító luxuskéglit is pizzából, mielőtt hivatalossá válna a kapcsolatuk.

8. Közös munka

Egy igazi, ütős kapcsolat tartós, szinte kitörölhetetlen jele. Már nagyon várjuk, hogy Jennifer Lawrence felbukkanjon egy Coldplay videóban. Nagyon.