Van olyan, hogy túl nagy mell? Sarah Marie Summer, Ausztrália legnagyobb melleinek tulajdonosa szerint nincs, úgyhogy a már eleve óriásira duzzasztott keblét tovább növeltetné. Nem tudjuk magyar viszonyokra átültetni ezeket a csöcsszörnyeket.

Sarah Marie Summer, ahogy a TomoNews kedvesen felhívta rá a figyelmünket, a mellnagyobbítás megszállottja. Kezdeti mérete, a 8A nálunk 65B lenne, ebből arra következtetünk, hogy egy kis termetű, de eleve csöcsös nőről volt szó. Csakhogy a modell (Facebook-oldala szerint entertainer) háromszor plasztikáztatott tizenhét éves kora óta, és most éppen a 8M-es mérettel hódítja az ilyen bájakra fogékonyakat. Na  most ezzel csak az a baj, hogy ilyen méreteket már mi sem tudunk átváltani, hiába fordulunk abszolút megbízható forrásokhoz.

Nem is baj, mert a 23 éves Summer melleibe hamarosan újra szakértő stáb gyömköd majd gumitömlőt, szóval ez is csak egy újabb állomás. A dolgot mondjuk nehezíti, hogy már a legutóbbi beavatkozás előtt is sokáig keresett sebészt, mert a beépített lufiktól a bőre pocsékká nyúlt és begyulladt, szóval komoly egészségügyi kockázatai voltak a műtétnek.

Egyébként állítja, hogy rendkívül boldog az élete, a hátfájás ellenére. A gigacsöcsök viselése felett érzett örömét az sem csorbítja, hogy viszonylag nehezen jár, lélegzik, vezet, táncol és alszik. Ja, és mindent lever.

Amennyiben a művésznőért rajongani kíván, a Facebookja mellett a Twitterén is megteheti. Esetleg ajánljuk megtekintésre kedvenc tajvani animátoraink videós összefoglalóját a témában, vagy a fenti galériát.