Összegyűjtöttünk hat magyar celebnőt, akik megállás nélkül posztolják dekoltázsukat vagy csak minimálisan eltakart mellüket a közösségi oldalon. Szavazza meg, kié a legjobb! Baukó Éva vagy Mészáros Dóra műalkotása a nyerő? Tíz ponttal jutalmazza kedvencét!

Baukó Éva

A merész dekoltázsok egyik koronázatlan királynője minden kétséget kizáróan Baukó Éva, akit az sem érdekel, ha a pasijának nem tetszik a kitárulkozása. Az egykori villalakó akár két kutya mellett is megmutatja, mit alkotott korábban a plasztikai sebész, de simán villant mellbimbót is, ha épp úgy tartja a kedve. 

Horváth Éva

A szépségkirálynőből lett műsorvezetőben azt szeretjük, hogy mindamellett, hogy gyönyörű, tudja is magáról ezt a tényt, és folyamatosan saját fotókkal bombázza követőit a Facebookon. Az egész alakos, bikinis fotók mellett vannak közelebbi képek is róla, például ő is szívesen posztolja a dekoltázsát, miközben a fűben heverészik. 

Mészáros Dóra

A sztriptíztáncos tavasszal már annyira várta a jó időt, hogy mellei külön sorozatot kaptak a Facebookos oldalán. Mészáros Dóra minden nap posztolta a dekoltázsát, amit hol ördögvillával, hol macskával tett közszemlére, de előfordult az is, hogy a csöcseit mindössze egy kis hab takarta. 

Monique Covet

Mészáros Dórához hasonlóan Monique Covet szintén napi szinten lepi meg rajongóit a közösségi oldalon a melleivel. Előfordult, hogy mellbimbóit ízlésesen kitakarta, hogy a Facebook által előírt részletek ne látszódjanak, de óriási trollkodásban sem volt hiány. A pornós legutóbb a hét legjobb zárása díjt is elvitte a Velveten ikreivel

Sarka Kata

Hajdúné sem tekinthető visszafogott szelfizőnek: az ő oldala is tele van a dekoltázsáról készült képeivel. A napsütötte Ciprusról sem a környék bemutatásával, hanem a melleivel jelentkezik be, amit persze a Balatonhoz is magával visz. A gyűjteményből nekünk amúgy az alábbi a kedvencünk. 

Tolvai Reni

Az énekesnő nemcsak a klippjeiben szereti mutogatni magát, hanem előszeretettel oszt meg képeket a Facebookon is. Tolvai Reni sokáig küzdött azzal, hogy megszólták kerekded idomai miatt, ami úgy tűnik, már a múlté, elég jó formában van. Szerencsére a fogyás nem ment a mellméretének kárára, ezt a megasztáros sokszor be is bizonyítja.