Na nem Banderasról van szó, hanem egy korábbi házasságról. A Griffith Zs-kategóriás színész exférje éppen egy nála 40 évvel fiatalabb lánnyal jár. A képek alapján könnyen azt hihetnénk, hogy a férfi lányával ruccant ki ebédelni, de nem.

Steven Bauer neve valószínűleg nem a lenyűgöző színészi alakításai miatt lesz ismerős. Tavalyi malacfürdetése után most azzal került az újságokba, hogy egy 18 éves lánnyal, Lyda Loudonnal kavar, már nyár eleje óta. A kapcsolat hírével a Daily Mail sokkolt minket.

A pár még júliusban jött össze, ekkor mutatkoztak először együtt, méghozzá a Káprázatos holdvilág című Woody Allen film premierjén. Azóta turbékolnak, mit sem törődve azzal, hogy majdnem egy fél évszázad köztük a korkülönbség. Loudon arca még még inkább gyerekes, mint felnőttes, Bauer viszont már benne van a korban, és ez őszes haján is erősen meglátszik. A generációs különbség még inkább érződik, mikor megnézünk róla egy régebbi képet, amikor még saját korosztályából választott. 

Közös fotóik eléggé groteszk látványt nyújtanak, inkább egy apás délután emlékeire hasonlítanak, mint egy szerelmes ebédre. De lehet ezt még fokozni, ugyanis az 57 éves színésznek és Melanie Griffithnek van egy közös fiúk, aki 11 évvel idősebb apuka legújabb választottjánál, vagyis 29 éves. Nem szívesen vennénk részt náluk egy családi vacsorán.