Kira Kazantsev, vagyis a frissen Miss Americává választott szépségkirálynő végre reagált azon vádakra, miszerint 2013-ban, egy barátnőjével együtt kirúgták az egyetemi hallgatói lányszövetségéből, mert a tagtoborzás irányítójaként bántalmazta és alázta az újoncokat.

A Jezebel a hét elején még arról írt, hogy a 2015-ös Miss America, Kira Kazantsev az egyetem alatt pokollá tette jópár gólya életét. Legjobb barátnőjével együtt gúnyolta az újoncokat, akikkel megalázó feladatokat is végeztettek.

Kazantsev most reagált a vádakra egy meglehetősen hosszú posztban a saját blogján.

„Az első nyilvánosság előtt töltött hétre egyáltalán nem lehet felkészülni” – kezdi Miss America, aki aztán azzal folytatja, hogy neki igazából semmi köze nem volt az újoncok alázásához, amik szerinte amúgy sem voltak durvák. „A legrosszabb az úgynevezett beavatásban a sorban állva szavalás volt, egy pár álmatlan éjszaka, meg hogy az emberre néha rákiabáltak. Abban az évben az egyesület bajba került az újoncok szivatása miatt, ezért az egyetem és a szövetség is elbocsátott.”

Vagyis azt nem tagadta, hogy elküldték, de azt továbbra is állítja, hogy neki semmi köze nem volt az újoncok alázásához. Mert bár elmondta, hogy létezik egy e-mail, amiben azt írja, hogy jó lenne egy ijesztő feladatokkal teli estét szervezni, de állítja, hogy ezt csupán viccből írta, csak mások komolyan vették. Sőt, még egy kihallgatásra is behívták a szövetségnél, amire aztán nem ment el, úgyhogy kirúgták.

„Soha semmi közöm nem volt mások gúnynévvel illetéséhez, vagy lányok megalázásához a szövetségben töltött időm alatt. Nem vettem részt senki fizikai vagy lelki bántalmazásában” – mondta Kazantsev, és hozzátette, szerinte szándékosan manipulált, és kiragadott történetekkel próbálják most őt besározni, csak azért, mert ismert ember lett belőle. Sőt, úgy gondolja, hogy az a valaki, aki most próbálja őt rossz színben feltüntetni, gyakorlatilag ugyanazt csinálja, amivel őt tévesen vádolja.

Kazantsev szerint az ellene felhozott vádak egyébként azért is érdekesek, mert ő nagyon is ellenzi a fizikai erőszakot, és felszólalt ellene. Majd hogy tovább védje magát és egykori lányszövetségét, elmondta, hogy arra is nagyon büszke, hogy a Hofstra Egyetem, Alfa Fí lányszövetsége elítéli az erőszakos szívatásokat az újoncokkal szemben.

Itt elmondhatja, mit gondol erről a történetről.

Kövessen minket a Facebookon is!