Juliette Lewis interjút adott a Daily Beastnek, amiben beszélt Hollywoodról, arról, hogy a média a hibás amiatt, hogy a szcientológusokat hülyének nézik, meg azt is elmondta, hogy miért maszturbált Geroge Clooneyra. A színésznő egyébként 41 éves, de még mindig legalább akkora őrültnek tűnik, mint húsz évvel ezelőtt, a Született gyilkosok idején.

Ahhoz képest, hogy egy halom nagyon híres filmben szerepelt, miközben még énekel is, sőt 40 éves kora után is baromi dögösen tud kinézni, nagyon keveset szoktunk írni Juliette Lewisról. Mert valahogy annak ellenére, hogy nem az a visszahúzódó fajta, valahogy mégis sikerül neki nyugodt életet élni.

De most szerencsére adott egy interjút a Daily Beastnek, amiből három nagyon fontos dolgot tudhattunk meg.

1. Kívülálló és nem a külsőségekből él

"...próbáltam egy kicsit mindig távolmaradni Hollywood politikájától. Mindig is kívülálló voltam. Általában olyan szerepeket szerettem és kaptam meg, amik kihívást jelentenek számomra, és amik nem mindennapi lehetőségek. [...] Hálistennek nem a kinézetemre építettem a karrierem, hanem arra, hogy milyen hatással voltam az emberekre, hogy milyen rendezőkkel dolgoztam együtt, és hogy milyen történetekben volt részem.

2. Clooneyra maszturbált

Merthogy Lewis egyik új filmjében, a Kelly & Cal-ben van egy jelenet, amiben a színésznő karaktere George Clooney Rolling Stone magazinos címlapjára maszturbál.

"Mivel a jogokat meg kell szerezni ahhoz, hogy a fotó szerepelhessen a filmben, írtam egy e-mailt Georgenak: "Hello! Egy nagyon szép indie filmen dolgozom, és van benne egy jelenet, amiben a lány vágyakozóan nézi a fotód..." azt persze nem írtam le neki, hogy "az arcodban egy dildóval fogok maszturbálni", de biztos vagyok benne, hogy azt sem bánta volna. A lényeg, hogy megengedte, hogy használjuk a fotót."

3. Média vs. szcientológia

Régóta köztudott, hogy Juliette Lewis szcientológus, és hogy nagyon hálás nekik, ugyanis szerinte az ő segítségükkel szokott le a drogokról még 22 éves korában. Később egyébként azt nyilatkozta e kapcsán, hogy azért nyúlt a kábítószerhez, mert mindig is kilógott a sorból, a drogoknak köszönhetően viszont már nem érezte magát annyira kívülállónak. Igaz, ezt a mostani interjút pedig pont azzal kezdte, hogy kívülálló. Na de a lényeg az, hogy szerinte a média tehet arról, hogy mindenki rossz szemmel néz a szcientológusokra.

"A mainstreem médiát gyógyszercégek alapították, de Tom Cruise mégis felszólalt az antidepresszánsok ellen, és feltette a kérdést, hogy miért nem tesznek rá egy figyelmeztető szöveget. [...] Addig soha nem láttam, hogy valakit ennyire lehurrogtak volna. folyamatosan próbálják őt darabokra szedni a szcientológia miatt. Pedig ez csak egy vallásos filozófia és önsegítő mozgalom. Amiről soha egy őszinte dolgot nem ír le a média."