A Sztárban sztár műsorban hétről hétre női ruhába bújt férfi előadók is fellépnek, némelyik vicces és szórakoztató előadás, némelyik tökéletes lenne akár egy berlini melegbár éjszakai fellépőjeként is. Szavazzon egytől tízes skálán, melyikük előadását nézné meg szívesen az éjszakában, melyikük lenne a legjobb transzvesztita előadó, akinek előadásától szájtátva bámulna a nézőközönség.

Hevesi Tamás Rúzsa Magdiként

Hevesi Tamásra alig lehet ráismerni a hatalmas zöld ruhában, elvileg Rúzsa Magdi lenne ő, de az énekesnőt még csak nyomokban sem lehet felismerni. A Szerelem című dalt énekelte Hevesi a Sztárban sztárban.

 

Kökény Attila mint Natalia Oreiro

Kökény Attila még a műmelleit is megmutatta a zsűritagoknak, ezzel egész biztos, hogy belopná magát bármelyik melegbár közönségének szívébe. A műsorban Natalia Oreiro dalát adta elő:

 

Pál Dénes Karády Katalinként

Pál Dénes arcvonásai és a szomorú szemei nőként sminkelve tökéletesen idézi a harmincas-negyvenes évek hangulatát. Valószínűleg könnyes szemmel állnának a rajongói a Capella színpada előtt. 

 

Sipos Péter mint Zoltán Erika

Az Irigy Hónaljmirigy tagját szétszednék a Kék osztriga bárban, tegyük hozzá, hogy a paródiákból élő bandától nem áll távol a női ruhákba bújás – a komédia műfaja sok tíz éve épül erre szerte a világban.

 

Vastag Tamás Cherként

Vastag Tamás Chert énekelt a műsorban, csillogó ezüstös ruháját és fejdíszét egész biztos, hogy sok kezdő transzvesztita előadóművész irigyli.