Az angol Elle novemberi címlapján a 31 éves színésznő feszít feketében. A dögös képeken kívül interjút adott a magazinnak, amiben az ismertség nehézségeiről és a házaséletéről is beszélt.

A lap még sem jelent, de az E! online-on már olvashatóak a beszélgetés részletei, amelyben Hathaway komoly, személyes témákat is érintett. Hosszan kifejtette, hogy mennyire nehéz volt számára feldolgozni a hírnevet és rengeteg időbe tellett míg megbirkózott az ezzel járó stresszel. „Ez a hírnév dolog? Jó ideig kibaszott velem. Nem tudtam, hogy kezeljem, teljesen kiakasztott. És az emberek egyre csak azt hajtogatták, hogy adjam önmagam, én pedig azt se tudtam pontosan ki vagyok.” Volt, hogy azt érezte betelt a pohár és arra gondolt, hogy mindenkinek egy kis szünetre van szüksége az Oscar díjas színésznőből.

Hollywood árnyoldalai mellett férjével való kapcsolatáról is beszélt. Adam Shulmannal még 2012-ben házasodtak össze, de nem alakultak zökkenőmentesen az első hónapok. „Az első év kész elmebaj volt. Minden olyan gyorsan történt és nem koncentráltunk a házasságunkra. Most viszont hagyom, hogy biztonságban érezzem magam... És arra, hogy meddig fog tartani ez a kapcsolat, egyáltalán nem gondolunk. Ha ezen nem izgulsz, marad hely arra is, hogy bolond légy.” Hathaway apránként tanulta meg, hogy küzdje le a stresszt, és hogyha lehet hinni az interjúnak, teljesen ki is zárta az életéből a kritikákat. „Nem ülök azon tépelődve, hogy vajon mit gondolnak rólam az emberek. Nincs szükségem arra, hogy bárki kedveljen és ez baromi felszabadító érzés.”