Ráadásul egy késsel. Az orvosnak nem lett baja, de a Los Angeles-i rendőrség vizsgálja az ügyet, ami valószínűleg a sok kokó miatt történt, amit Sheen felszippantott.

Pár hete még nagyvonalúságával dicsekedett a 49 éves színész, most pedig késsel hadonászott. A TMZ szerint éppen fogorvosára támadt. Az is lehet, hogy Sheen retteg a foghúzástól és egyéb fúrástól a szájban, de az mégse megoldás, hogy erőszakkal ad hangot félelmének. A késelést a celeb testőrei akadályozták meg, akik bevallották, hogy nem kevés kokain úszkált a páciens ereiben.

A vádak szerint a színész ismeretlen okok miatt támadt rá a gyanútlan szájsebészre, aki szerencsére nem sérült meg. A támadás mindenkit meglepett. Sheen behuppant a fogorvosi székbe és várt a kínzásra. Az asszisztens egy nevetőgázzal teli maszkkal közeledett, de a színész ellökte a hölgyet, kést ragadott és orvosát kezdte el fenyegetni. Baja nem lett senkinek, de a Los Angeles-i rendőrség nyomoz az ügyben. Sheen indokolatlan haragját a túl sok kokó okozhatta, ami szervezetében keringett, de az is elképzelhető, hogy annyira fél a fogorvostól, hogy még a késtől se retten vissza, hogy eltávolítsa az illetéktelen kezeket a szájától.