Fekete László azt se tudja, ki Bill Gates

2014.10.03. 21:02
Kasza Tibi egy kissé megalázta Fekete Lacit azzal, hogy kigúnyolta, amiért nem tudta kimondani pino noár, hanem azt mondta, pinot noir - így szó szerint. Bárdosi Sándor pedig többször is "az öreg"-nek nevezte Ferenc pápát. Ha nem borzadt még el azon, hogy milyen műsorok vannak a tévében, és azt gondolta, celebeink műveltsége - finoman szólva - nem hézagos, nézze meg a Bummot!

Bárdosi: Ferenc pápa német

„Ferenc pápa milyen nemzetiségű? Német. Lehet, hogy Bayern München rajongó az öreg?" –ez hangzott el a birkózó Bárdosi Sándor szájából a Bumm! csütörtöki műsorában, ahol éppen erőemberek játszanak a nyereményért. Még fel sem ocsúdtunk az ámulatból, amikor még szebb fordulatot vett a műsor: a nemrégiben még lakásgondokkal küszködő birkózó azokat zárta ki a lehetséges válaszok közül, amiket nem tud kimondani, mondván, hogy "az öreg se tudja kimondani, mert olyan öreg". Hát így.

Pinot noir – így, ahogy írjuk

Fekete László alázására is jutott idő, amikor az erőember azt a kérdést kapta, melyik fehérbor az alábbiak közül, és a válaszok közt szerepelt a pinot noir is. Fekete László elmondta az elején, hogy nem iszik alkoholt, és amikor pinot noir-nak ejtette a bor nevét, kifejtette, hogy feltehetően senki nem várja el tőle, hogy tudja, az milyen bor, és főleg azt nem, hogyan kell kimondani helyesen. Liptai gyorsan javította is segítségképpen, de Kasza Tibi nem hagyhatta ki, hogy ezt szóvá tegye. Na például ez olyan szimpatikus dolog, amikor valakire, aki elvörösödik valamiért, rászólnak, hogy nézd már, elpirult! Kasza Tibinek muszáj volt elmondania többször is, hogy pinot noir, így leírva, hiszen ő olyan jó arc. Meg vicces is. És ez az egész olyan vicces. (Az alábbi videóban 21:36 -tól 23:22-ig láthatja.)

Ki az a Bill Gates?

Fekete László tette fel ezt a kérdést a műsorban, pedig valószínűleg van számítógépe, hallott már a Windowsról, és egész biztos, hogy legalább egy olyan híradót látott már, amiben megemlítik Bill Gates nevét. A vetélkedőben azt a kérdést kapta Fekete, hogy mivel foglalkozott Bill Gates első vállalkozása.

Nem egy Elmebajnokság

Ahogy a cc is írta, nem elmebajnokság a Bumm című vetélkedő, de például Berki Krisztián és a legjobb barátja, Dynamic már az első bombát felrobbantották. Berki szerint a Riszálom úgyis úgyis című dal magyar popsláger, és nem a Madagaszkár betétdala. Jól fel is robbant.