A férfiaknak nem csakj azért van könnyebb dolguk az életben, mert állva is tudnak pisilni, hanem azért is, mert akkor is lehetnek elképesztően szexik, vagy sármosak, ha sörhasuk van, vagy közel sem tökéletesek az arcvonásaik. Az egyre sikeresebb és népszerűbb Adam Driver sem tipikus szépfiú, sőt inkább a csúnyácskák közé tartozik, mégis van benne valami. De nincs egyedül. Van még pár nagyon semmilyen, de inkább csúnya férfi, aki mégis vonzó. Itt van hét ilyen.

Adam Driver

Fogalma sincs, hogy ki ez a kicsit sem szép fiú, itt a fenti képen? Ő Adam Driver, aki a Girls című sorozattal vált ismertté, és már annyira menő, hogy három filmjét is bemutatták az idei Torontói filmfesztiválon. sőt, a Csillagok háborúja hetedik részében is szerepelni fog, bár azt még nem tudni, hogy ki lesz ő. Szóval Driver nagyon nem az a klasszikus szépség, inkább az a kellemesen és karakteresen csúnya férfi, aki pont emiatt baromi vonzó.

Mads Mikkelsen

A dán Mads Mikkelsent a legtöbben a mai napig az új James Bond-filmek főgonoszaként ismerik, vagy a Hannibal Dr. Hannibal Lecterjeként, pedig nagyon klassz dán filmekben is játszott, amit mindenképpen meg kéne néznie. És minden sármja ellenére el kell ismerni, hogy Mikkelsen egyáltalán nem szép ember. Nem véletlen, hogy általában nem a szerelmes szépfiú szerepét osztják rá.

Michael Sheen

Michael Sheennek semmi köze Charlie Sheenhez, főként mert walesi származású. A totálisan hétköznapi, de inkább unalmas külsejű Sheen a Masters of Sex című sorozat főszereplője, és a sorozatban egyáltalán nem unalmas. Sőt. Az ötvenes-hatvanas évek Amerikájában játszódó sorozat a szexről szól, egy olyan korszakban, amikor még nincsenek fogamzásgátló pirulák, és amikor azt hitték, a nők csiklója csak dísznek van. És bár Michael Sheen tényleg nem egy tipikus szépfiú, kevés olyan nő van, aki ne vágyna arra a szenvedélyre, ami a sorozatban végigkíséri kapcsolatát a másik főszereplővel.

Joaquin Phoenix

Most komolyan, csak nézze meg a fenti képet, és mondja az őszintén, hogy Joaquin Phoenix szép ember. Ugye hogy nem megy? Valamiért mégis elképesztően vonzó tud lenni. Az összes filmjében. Még A nő című film béna bajszos, gépbe szerelmes, szemüveges szerencsétlenjeként is vonzó volt. És egyáltalán nem értjük, hogy csinálja.

Michael Pitt

Michael Pitt leginkább úgy néz ki, mintha Macaluay Culkint valaki felhízlalta volna, de még mindig rajta tartané valami nagyon csúnya drogon. És ezzel el is mondtunk mindent a külsejéről. De Pitt valamiért mégis vonzó tud lenni, persze lehet, hogy ebben nagy szerepe van a nagyon kék szemeinek. Nézze meg őt az Álmodozókban, vagy a Gengszterkorzó című sorozatban.

Adrien Brody

Igen, nagyon szép kiskutya-szemei vannak, és így szakállasan nem is olyan vészes, de ugye az elvakult Adrien Brody-rajongók is tudják, hogy Adrien Brody igazából nem egy szép férfi? Aránytalanul hosszú, nagy és ferde az orra, lehetetlenül szomorú a szeme, és arca összességében úgy néz ki, mint egy vicces karikatúra. De Adrien Brody pont ezért baromi vonzó. Pont a nagyon nagy és ferde orra, meg a szomorú szeme miatt. Nem is magyarázzuk tovább.

Chris Noth

Chris Noth, vagyis a Szex és New York Mr. Bigje már a sorozat idején sem volt az a hű de jóképű férfi, de – valószínűleg a sorozatban ráírt karakternek köszönhetően – nagyon szépen kialakult róla az a vélemény, hogy ő igenis szexi, vonzó és rettenetesen sármos. És ezt még most is próbálja tartani, bár már erősen kezdi elveszíteni a méltóságteljes öregedésért folytatott harcot.