Megnéztük, hogyan nézett ki Leonardo DiCaprio és Bruce Willis az első filmjében, és mennyit változott George Clooney 1986 óta. De röhöghet azon is, Brad Pittnek milyen feje volt a Dallasban.

Brad Pitt

Mr. Jolie a nyolcvanas évek végén jelent meg a képernyőn, miután csirkeruhában reklámozott étteremláncot vagy hűtőket szállított. A színész népszerű televíziós sorozatokban kezdett el szerepeket kapni, ebből az egyik legjelentősebb a Dallas volt 1987-ben. Legutóbb a Harag (Fury) című filmben láthattuk idén. 

George Clooney

A friss házas színész első filmszerepe a Grizzly 2. - Predator volt, amit Budapesten forgatott, ám ezt végül nem mutatták be. Ezt követte a Ketten a hadsereg ellen (Combat Hight) 1986-ban. A színész tavaly a Műkincsvadászokban (The Monuments Men) kapott szerepet. 

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher a kilencvenes évek elején modellként dolgozott, de mindig is színész akart lenni. Ekkor jött a lehetőség, hogy szerepeljen az 1998-ban induló tévésorozatban, az Azok a 70-es években ((That '70s Show). A produkcióban Michael Kelso figuráját egészen 2005-ig a magáénak tudhatta. 2013-ban Steve Jobs szerepét játszotta el a Jobs - Gondolkozz másképp (Jobs) című filmben. 

Bruce Willis

Az idén 59 éves színész az 1980-as évek elején felkerekedett és Kalifornia felé vette az irányt, hogy televíziós sorozatok meghallgatásain vegyen részt. A simlis és a szende (Moonlighting) főszerepére több mint háromezer jelentkező közül választották ki, öt évadon keresztül játszotta David Addison szerepét. Legutóbb a Sin City: Ölni tudnál érte (Sin City: A Dame to Kill For) című filmben láthattuk a moziban. 

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio színészi karrierje egészen korán, 1989-ben kezdődött, amikor beválasztották Garry Buckman szerepére a Vásott szülők című sikerfilm sorozatváltozatába. A színész látványos változáson ment keresztül 2013-ig, amikor is A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street) című filmben szerepelt.