Lévai Anikó elment Pataky Attiláék esküvőjére, de azt nem tudjuk, ivott-e a szeretetenergiával felütött pálinkából.  Bárdos András életében vannak érdekes pillanatok, Szikorát még mindig mindenki magának akarja, a Szulejmán készítőit megfenyegették, Hegyi Barbara pedig nagy zsivány. Hetilap-szemle.

Story

Hibátlan mondat az Andy Vajna és Vajna Tímea családalapítási szándékairól szóló cikk elején: „A filmmogul és felesége privát szférájából a Story tudósíthat először”. A cikkből amúgy kiderül, hogy egy szobában alszanak; a nej háromszor adta vissza a jegygyűrűjét, csak utána ment bele a házaságkötésbe; két-három éven belül szeretnének gyereket, de az még nem eldöntött, sajátot, vagy örökbe fogadnának-e. Vajnáné emellett negyedévente vizitál jósnőt, aki szerint lánya lesz, és sosem válik el.

Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó is részt vett Pataky Attila és Orsika esküvőjén. A házasságot csak a násznép jóllakatása után kötötték meg, a jóllakatás alatt pálinkázást is érteni kell, az italt korábban a menyasszony öntögette ki szép üvegekbe. „Ezzel egyben fel is töltötte az italokat szeretetenergiával” – véli Pataky, aki a lagzi reggelén egy órán keresztül sámándobolt, hogy jó legyen az idő. A menyasszony ruhája „a hét csakra színeiben pompázott”, a vőlegény ruháját Bencsik András nejének szalonja készítette. És ha még vissza tudják tartani egy kicsit, akkor közöljük: az esküvő után Gönczi Gábor zenekara, majd Csepregi Éva lépett fel.

Sebestyén Balázs felesége két hétig Afrikában fog dolgozni, nem messze a férjétől, egy nagyvárosban. A magazin több mint egy oldalon keresztül félti, mert gyereket vár, és úgy fog repülni.

Frei Tamást Miamiban minden sarokhoz köti egy történet.

Gáspáréknál akkora a feszkó, hogy Bejjaasszony inkább ment a dzsungelbe, mint hogy otthon maradjon.

Szerednyei Béla úgy nősült meg, hogy erről kevesen tudtak.

Som-Balogh Edina, aki a Barátok köztben Kinga néven szerepel, a harminchoz közeledve visszatekintett az elmúlt tíz évére. Hogy az azt megelőző hússzal mi van, arról a hetilap nem számol be.

Celebek, akik ételek: Judy és mamája mediterrán tonhalas tészta. Judy amúgy „túlzásnak tartja, hogy megtanult főzni”, de szerintünk ezzel nem ment olyan messzire, mint gondolja.

Szalai Vivien Fem3-as promófotózásához minimum másfél palack hajlakkot használhattak fel.

Zámbó Szebasztián, Jimmy középső fia nem lett celeb, ezért interjút ad az édesapjáról. „Bár nem énekelek nyilvános helyen, egyszer majd biztosan írok egy nótát a kisfiamnak, amelyben elmondom, hogy mindent kizárólag érte teszek.”

Bárdos András fia külföldön tanul. „Bevallom, amikor először hagytam ott a kollégiumi szobájában, az egy érdekes pillanata volt az életemnek.”

Molnár Anikó nem akar esküvőt és gyereket.

Hot!

Szőke Zoltánról és feleségéről azt írják, „most már hivatalos, itt a vég!”, ami azt jelenti, hogy tutira elválnak. Őrületes bréking ez, hiszen a színész két éve egy Annamária nevű nővel boldog.

Szikora Róbert így emlékszik vissza ifjúkorára: „Rákospalotán a suli mögött volt egy erdől, ahol lehetett jampiskodni a cimborákkal, ott már lehetett snúrozni meg csibészkedni, és ez nekem imponált”. És persze megint kiderült, hogy fennállása óta mindenki vele akar dugni. (Azonnal behűtök egy pezsgőt, hogy felbontsam az első héten, amikor egyetlen hetilap sem ír erről.)

Gesztesi Károly sok évvel ezelőtt nagyon horkolt, ami veszélyes, de már nem.

Sági Szilárd felesége, Szilvia fiúikrekkel várandós.

A magazin szerzőinek a félmeztelen Szabó Győzőről egy „kikötözős hancúrparti” jut eszébe.

Radics Gigi családja ellenőrzi az énekesnő emailjeit. „Édesapám a legfőbb kontrollom.”

A német Szulejmán-rajongók sem egyszrűek: kiakadtak azon, hogy vége a sorozatnak, Halit Ergençet (a címszereplő), illetve Durul és Yagmur Taylant is megfenyegették.

Best

Hegyi Barbara akár éjjel is képes főzni, what a badass.

A Pertics Villő, aki Zita néven szerepel a Barátok köztben, „MAJDNEM KIUGROTT AZ ABLAKON!”, méghozzá négyévesen.

Alföldi Róbert és Stohl András„gyakran gondolnak egyet”.

Hassay Zsófia, Terézváros fideszes polgármestere korallpirosra lakkozta lábkörmeit.

Érzéseit, gondolatait a fentiekről itt oszthatja meg velünk.

Kövessen minket a Facebookon is!