Melanie Griffith és családja a 70-es években olyan filmet forgatott, ami ma már valószínűleg még gondolat szintjén sem készülhetne el. Griffith mostohaapja azt találta ki, hogy családjára ráereszt 50 nagymacskát, és forgat velük egy akciófilmet. Az egész hatalmas bukás lett, de legalább nem halt meg senki.

A hét elején közölt a Mashable néhány régi képet arról, hogy Melanie Griffith állítólag egy oroszlánnal élt együtt a 70-es években. Mármint tényleg, egy igazi oroszlánnal. Ha kicsit jobban utánanézünk a képeknek, hogy mégis miért, meg hogyan készültek, kiderül, hogy az egész még annál is sokkal jobb, mint hogy valakinek egy oroszlán volt a háziállata.

Megszületik egy ötlet

Az elkészült film

Együtt élni egy oroszlánnal

70 sérült a forgatáson

A forgatás után Tippi Hedren a nagymacskák megszállottja maradt. Nem sokkal azután, hogy megjelent a film, 1983-ban megalapította Kaliforniában a Shambala Reserve nevű rezervátumot kifejezetten nagymacskák számára. A mai napig itt él, jelenleg több mint 70 nagymacska társaságában, az énekes halála óta ő viseli gondját Michael Jackson két tigrisének (Thriller és Sabu). A mai napig hiányzik neki a munka az oroszlánokkal, annak ellenére, hogy tényleg óriási mázli volt, hogy nem halt meg senki az őrült film elkészítése közben „Nagyon hiányzik, hogy gondoskodjak az oroszlánkölykökről. Nagyon boldog emlékeket őrzök arról az időszakról. Nincs is édesebb, mint egy oroszlán- vagy tigriskölyök. Varázslatosak” – mondta Hedren a Guradiannek.