Emlékszik még rá, amikor Beyoncé úgy retusálta a combja közét, hogy látszott a photoshop a ferde lépcsőfokokon? Ha nem, valószínűleg azért, mert egy csomó celeb csinálja ugyanezt Miranda Kerrtől az utolsó utáni amerikai valóságshow-szereplőkig. Nézze meg, hogyan csalnak, és milyen apróságokon buknak le!

Leleplezőnek szánt képösszeállítást közölt a US Weekly arról a trendről, hogy már nemcsak a magazinok retusálják a celebek és fotómodellek képeit, hanem a szereplőik is. Az Instagramról merítettek, és hamar sikerült találni néhány olyan darabot, ami erősen photoshop-gyanús (vagy bármilyen más kamu van a képen).

Itt van mindjárt a galériánkban Britney Spears esete. Az énekesnő idén márciusban töltött fel az Instagramjára egy fotót, amin bikinben látható. A hasa valószerűtlenül feszes és kockás, gyanús is a Photoshop. Beyoncéról egy combrésnél módosított fotót találtak a szemfüles újságírók, és Kim Kardashian vagy Pamela Anderson sem úszta meg a lebukást.

Miranda Kerrt eleve azzal vádolják, hogy szinte minden instagramos képét retusálja: az amúgy is vékony alakját még véznábbnak tünteti fel fotóin. Példát nem volt nehéz találni, pláne, hogy az árulkodó nyomokat (furcsán ferdülő szőnyegminta) nem tüntették el. Aubrey O'Day amerikai énekes-tervező-reality-hős a derekát és fenekét kalapálta át, itt is a háttér buktatja le igazán.

A legkulturáltabb megoldást Kim Zolciak, az amerikai háziasszonyos valóságshow (Real Housewifes) egyik szériájának szereplője alkalmazta. Ő brutál sok háttérfényt tol a képre, így a hat gyerek utáni alakja is még pazarabb. Pár firkász félve megjegyezte, ugyan nem photoshopolt képek-e ezek, mire jött a brutális válasz: „Ez én vagyok ROHADT GYŰLÖLKÖDŐK. Minden egyes darabka az ENYÉM!! Közelítsetek igazán kibaszott közel rá. Merjétek csak."