horoszkóp

Ennyit változtak a szexi öregfiúk első komolyabb szerepük óta

2014.10.11. 13:20
Kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki Hollywood szexi öregfiúi fiatal férfiként, úgyhogy felkutattuk az első jelentősebb filmjüket. Összehasonlításképp azt is megmutatjuk őket utolsó szerepükben is. Al Pacino átváltozása például fenomenális.

Michael Douglas

m douglas

Az idén 70 éves színész 1968-ban, tanulmányai befejezése után több filmben játszott mellékszerepet, mielőtt megkapta első komolyabb szerepét a San Francisco utcáin (The Streets of San Francisco) című sorozatban, ami 1972-1975-ig futott a képernyőn. Michael Douglast legutóbb a Last Vegas (Last Vegas) című filmben láthattuk tavaly. 

Sean Connery

seann connery

Az 1930-ban született Sean Connery első jelentősebb szerepét a Lana Turner főszereplésével készült Máshol, máskor (Another Time, Another Place) című filmben kapta 1958-ban. 2000 után a színész bejelentette, hogy a 2003-ban készülő A szövetség (The League of Extraordinary Gentlemen) című filmje után visszavonul, és bár több rendező próbálta jobb belátásra bírni, Connery nem állt kötélnek és valóban 2003-ban szerepelt utoljára a mozivásznon.

Anthony Hopkins

anthony hopkins

A 76 éves színészzseni pályáját Az oroszlán télen (The Lion in Winter) Oroszlánszívű Richárdjaként kezdte 1968-ban, amiért a Brit Filmakadémia díjára is jelölték. 2013-ban a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) című produkcióban alkotott ismét maradandót. 

Jack Nicholson

jack nicholson

Jack Nicholson ficsúrként több tévésorozatban és játékfilmekben szerepelt már, mire a Szelíd motorosok (Easy Rider) végre meghozta számára a nemzetközi elismerést, és első ízben jelölték Oscar-díjra 1969-ben. 2010-ben szerepelt utoljára a Honnan tudod? (How Do You Know) című filmben. 

Al Pacino

al pacino

A 74 éves Al Pacinora Francis Ford Coppola osztotta a Corleone-családot irányító maffiavezér szerepét 1972-ben A Keresztapa című filmjében, ennek köszönhetően pedig a színész egy csapásra sztár lett. Pacino legutóbb a Phil Spector (Phil Spector) című filmben tűnt fel legutóbb.