Keressük a világ seggkirálynőjét

2014.10.19. 14:14 Módosítva: 2014.10.19. 14:15
Összeszedtünk öt nőt, akikről első sorban a fenék szó jut eszébe a közönségnek, hogy eldöntsük végre, ki a legjobb ebben a szép szakmában.

Jennifer Lopez

A 45 éves nő a verseny korelnöke, viszont már karrierje legelején is a világ egyik legformásabb fenekű nőjeként hivatkoztak rá. Sokáig úgy tűnt, hogy megpróbál kicsit leadni ebből az imidzsből, de idén Iggy Azaleával közösen legyártottak egy gyakorlatilag csak seggekről szóló klipet.

A jobboldali fenékről van szó
A jobboldali fenékről van szó

Kim Kardashian

Kanye West 33 éves feleségének annyira népszerű lett nyáron a fenekéről készült egyik képe, hogy pár hétig a kimkardashianing ige is létezett a hasonló pózokra. Kardashian ráadásul nem is csak a fenekével szokott kivívni elismerést, ugyanis tekintélyes méretű mellekkel is szokott támadni.

kim-kardashian-gq-2-e1409746841981
Fotó: GQ Magazin

Nicki Minaj

Minaj korábban nem akarta testtel eladni a zenéjét, ami annyira jól sikerült, hogy jelenleg többen figyelnek a köztudottan nagyobbra plasztikázott fenekére, mint a dalaira. Igaz, erről tesz is, legutóbbi klipje tulajdonképpen arról szól, hogy Nicki Minaj segget ráz különböző pózokban.

Coco T

Ő Ice T felesége, akiről szinte semmi mást nem tudunk azon kívül, hogy nagyon szereti megosztani a tangás fenekét mindenféle közösségi oldalakon. Emiatt egyébként elég népszerű is.

Rihanna

Bár a többi versenyzőhöz képest Rihanna talán nem is annyira fenékcentrikus, azért a sokat balhézó énekesnő épp eléggé előtérbe tolja ahhoz az alfelét, hogy érdemes legyen indítani ebben a fontos versenyben.

Akkor most döntse el, ki a seggkirálynő!