Összeszedtünk öt nőt, akikről első sorban a fenék szó jut eszébe a közönségnek, hogy eldöntsük végre, ki a legjobb ebben a szép szakmában.

Jennifer Lopez

A 45 éves nő a verseny korelnöke, viszont már karrierje legelején is a világ egyik legformásabb fenekű nőjeként hivatkoztak rá. Sokáig úgy tűnt, hogy megpróbál kicsit leadni ebből az imidzsből, de idén Iggy Azaleával közösen legyártottak egy gyakorlatilag csak seggekről szóló klipet.

Kim Kardashian

Kanye West 33 éves feleségének annyira népszerű lett nyáron a fenekéről készült egyik képe, hogy pár hétig a kimkardashianing ige is létezett a hasonló pózokra. Kardashian ráadásul nem is csak a fenekével szokott kivívni elismerést, ugyanis tekintélyes méretű mellekkel is szokott támadni.

Nicki Minaj

Minaj korábban nem akarta testtel eladni a zenéjét, ami annyira jól sikerült, hogy jelenleg többen figyelnek a köztudottan nagyobbra plasztikázott fenekére, mint a dalaira. Igaz, erről tesz is, legutóbbi klipje tulajdonképpen arról szól, hogy Nicki Minaj segget ráz különböző pózokban.

Coco T

Ő Ice T felesége, akiről szinte semmi mást nem tudunk azon kívül, hogy nagyon szereti megosztani a tangás fenekét mindenféle közösségi oldalakon. Emiatt egyébként elég népszerű is.

Rihanna

Bár a többi versenyzőhöz képest Rihanna talán nem is annyira fenékcentrikus, azért a sokat balhézó énekesnő épp eléggé előtérbe tolja ahhoz az alfelét, hogy érdemes legyen indítani ebben a fontos versenyben.

Akkor most döntse el, ki a seggkirálynő!