A legkisebbik Kardashian pár hónap alatt eszméletlenül kikupálta magát. Régi fotóihoz képest szinte felismerhetetlen. Ügyesen rendelt magának új szájat és orrot, de a méteres műszempillák is javítottak az átlagos arcán. Elég durva a különbség. A 17 éves lány egyáltalán nem hasonlít egykori énjére, lehet, hogy nem is ő az?

Azt már felderítettük, hogy a legfiatalabb Kardashian lány életének legnagyobb teljesítménye eddig egy kék hajfestés volt. Azt viszont még nem hangsúlyoztuk eléggé, hogy Jenner egy fél évvel ezelőtt még labdába se rúghatott volna nővérei mellett. Gyorsan összekapta magát, és egy kis rásegítéssel már neki sem kell szégyenkeznie az Instagramon

Baromi büszke az új testére és arcára, ami köszönő viszonyban sincs a régi változattal. Kedves, átlagos tinédzser arcából csináltatott egy dögöt. A száját felpumpálta, hogy legyen mivel csücsöríteni, és faragott az orrából egy keveset, hogy profilból is jól mutasson. Egyesek szerint csak sminkleckéket vett, és elég ügyesen képes a négyszeresére növelni ajkait, de kötve hisszük, hogy egyedül hozta létre ezt a méretet.

Tényleg baromi jó nő lett, azt meg kell hagyni, csak azt furcsálljuk, hogy régi vonásait már nagyítóval se találni. Vagy mi vagyunk vakok, és csak egy-két apró változás történt? Egyáltalán ugyanaz a két lány? Ön érti ezt? Szavazzon!

Ön szerint ugyanaz a két Jenner?