Tudja ön, hogy miért ilyen gazdag Kim Kardashian, és hogy mégis honnan van ennyi pénze? Már azon túl, amit férje, a rapper Kanye West megkeres. Nem? És tudni akarja? Akkor gyorsan olvasson tovább!

A Radar Online tudni véli, hogy a leghíresebb Kardashiannak mégis honnan van pénze. Nagyon sok pénze. Egy titkos e-mailre hivatkozva azt írják, Kim Kardashian 750 ezer és egymillió dollár közti összeget kér csak azért, hogy valamit reklámozzon. Ami átszámítva körülbelül 250 millió forint. És akkor Kardashian csak annyit csinált, hogy a helyes kis pofikáját megmutatta valami mellett.

És ez a 250 millió csak egy része annak, amit Kardashian a munkájáért kap.

Mert Kim Kardashian ilyenkor még a saját utazási költségei mellett kifizetteti az egész sleppje utazási költségeit is, ami egy repülőút esetén legalább 5 elsőosztályú jegyet jelent, és természetesen a legpuccosabb hotelszobákat, amik mellé egy külön lakosztályt csak a bulik kedvéért foglaltatnak le. És akkor még nem volt szó arról, hogy mennyibe kerül Kardashian biztonsága, meg utaztatása helyben, a sminkesei, a fodrásza, a ruhái, meg úgy minden egyéb.

Ezek a titkos üzleti levelezések amúgy Kim Kardashian ügynöke és egy reklámozandó terméket gyártó cég között zajlottak le, de azt még nem tudni, hogy hogyan szivárogtak ki.

Ja, és azt még nem is mondtuk, hogy a levelezésekben még az is szerepel, hogy ha az adott cégnek épp nincs elég pénze arra, hogy kifizessék Kim Kardashiant, az egyik húgát, Kendall Jennert megkaphatják féláron is.

Mármint őt, ott Kim Kardashian mögött:

Kell valakinek? Akciós!