Egy csomó celeb fogyott le vagy egy szerep miatt, vagy csak úgy. Mert ugye vékonyan mindenki szebb. De szerintünk ez nem így van. A Másnaposok Alanje, Zach Galfianakis arca egészen megváltozott a súlyvesztéssel, de Renée Zellwegernek is ezerszer jobban álltak Bridget Jones kilói. Vagy tévedünk? Szavazzon!

Összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik bár lefogytak, de egyáltalán nem tűnnek egészségesebbnek, sőt arcuk és vonásaik teljesen megváltoztak. Páran közülük már visszaszedtek egy-két kilót, de van, aki még tartja új alakját. 

Zach Galfianakis

A Másnaposok c. film legszórakoztatóbb figurájának egyszerűen jól áll a túlsúly és kész. Miután ledobott úgy 30 kilót magáról, idősebbnek néz ki, mintha két különböző embert látnánk a képen. 

Seth Rogen

Rogen sosem volt az a szálkás modellalkat, de nem is akarjuk, hogy az legyen. Már mindenki megszokta rajta a felesleget, amitől még 2013-ban szabadult meg. A legvékonyabbnak talán tavaly szeptemberben tűnt, a Satuday Night Live amerikai showműsor házigazdájaként. Bár tényleg sovány volt, nem lett dögösebb. Vagy önnek így tetszett jobban?

Jonah Hill

A 30 éves színésznél is elég szembetűnő volt a változás. Hill régebben tényleg kimerítette a duci fogalmát. Természetesen nem a legkerekebb éveit sírjuk vissza, de legvékonyabb időszakában jó pár évvel idősebbnek nézett ki. Arcán a ráncok mélyültek és a bőre sem volt fiatalos. Szerintünk sokkal jobban áll neki pár kiló plusz. 

Renée Zellweger

Zellweger az egyik legdurvább példa. Ő nem csak, hogy százszor dögösebb volt a Bridget Jones filmek alatt, amikor volt rajta mit fogni, de manapság már rá se lehet ismerni. A változás persze nemcsak a fogyásnak köszönhető, hanem főleg a plasztikának, mindenesetre szerintünk nem kellett volna olyan görcsösen vékonyodni. 

Jennifer Hudson

Az énekesnő mindig formás volt, csak éppen nem 50 kiló. Egy ideje viszont minden zsírtól megszabadult, amire nagyon büszke. Az is lehet, hogy csak felesleggel szoktuk meg és ezért hiányoljuk a párnákat, de nekünk tényleg jobban bejött a régi Hudson. 

Igazunk van? Ezeknek a celebeknek nem kellett volna lefogyniuk