A Való világból indult férfi a Rising Star házigazdája lesz Ördög Nórával. Ennek apropóján összeszedtük, mi kellett ahhoz, hogy ilyen magasra juthasson Ózd sikertörténete.

Vasárnap este küldi csatába a TV2 az épp aktuális tehetségkutatóját, a Rising Start. Arra akár pénzt is tennénk, hogy ez a tehetségkutatókkal nagyon túlterhelt ország nem fog tudni igazán jó énekeseket kitermelni, de a csatorna nagyot húzott azzal, hogy a nyáron gigaösszegekért leszerződött Ördög Nórának adja a házigazda szerepét. A legmeglepőbb választás viszont Ördög társa, mivel ő Majka lesz, aki ezzel végleg A-kategóriás celeb lett, és oda jutott a tévézésben, ahonnan Magyarországon nincs sokkal feljebb. Tudva, hogy Majka a Való világból indult, különösen meglepő, hogy milyen magasra jutott, úgyhogy össze is szedtük, miért nem tűnt el Majoros Péter a süllyesztőben a többi kollégájával együtt.

Dopeman

Bár mostanra kifejezetten utálják egymást, az nem kérdés, hogy az első Való világ idején (2002) még nagy dolognak számított, ha valakit kiemel a tömegből Pityinger László. Dopeman be is költözött a villába egy kicsit, ahol gyorsan összebarátkoztak a hadarni szerető Majkával, a műsor vége után pedig azonnal el is kezdték a zenei karrierjét építeni. Ez a zenei karrier most ott tart, hogy Majka az ország egyik legnépszerűbb előadója, és valószínűleg akkor sem halna éhen, ha nem szerepelne a tévében is. Ehhez egyértelműen kellett egy ideig Dopeman hátszele.

Önálló

Majka igazi self-made man, aki bevallottan nem kötődik túl sok szállal egy csatornához sem: most épp a TV2-nél van, de láthattuk őt a Való világ után is visszatérni az RTL Klubra. Sőt, még a Heti Hetes sem volt neki büdös egy ideig, de azt bevallottan azért is hagyta ott, mert számára fontos, a műsor politikai irányvonalához viszont kevésbé illeszkedő mondatait vágták ki. Valahogy soha nem sikerült annyira bepucsítania senkinek eddig, hogy bárkihez is túl sok szállal kötődjön.

Egy közülünk

A magyar celebvilágban egészen üdítő látni azt, hogy valaki hajlandó nyilvánosan is elküldeni valakit a picsába azért, mert épp nem tetszenek a dolgok. A teljesen kilúgozott közegben sem csinál belőle gondot, hogy néha akár nagy tömeg előtt lehet látni részegen a barátaival, ráadásul többször bizonyította, hogy ő tényleg az az átlagos ózdi figura, akivel simán lehet azonosulni. Azon kevés emberek egyike, akitől nem volt teljesen elrugaszkodott lépés kiadni 35 évesen egy önéletrajzot. Egyrészt elég rossz helyen nőtt fel, másrészt van mit bevallania arról, hogy fiatalon mennyit cuccozott.

Dolgozik

Az van, hogy szemben a Való világban látható sorstársaival, Majka tényleg minden alkalmat megragad arra, hogy futtassa magát. Nem húzza fel az orrát a bulvárra, lazán lezavarta minden idők egyik legbrutálisabb trash műsorát, az Ezek megőrültek-et, zsűrizik a Sztárban sztárban, és mellette simán be lehet húzni a legidétlenebb ötletekbe is. Mivel sokat szerepel, és soha nem égett le a tévében, logikus volt, hogy egy idő után be merik vállalni azt is, hogy egy csúcsprodukció egyik arca legyen.

Jó nők

Azt azért ne felejtsük el megemlíteni, hogy Majkának valahogy mindig sikerült olyan nőket összeszednie, akikkel álompárjai lehettek szabadon választható rendezvénynek. Most ugyebár a Dundikaként ismertté vált playmate-tel, Hornyák Hajnalkával nevelik közös gyereküket, de járt Fresh Andival, Kiss Ramónával, Debreczeni Zitával és Molnár Anikóval is. Ha valaki ilyen nőket szed fel, arról akkor is beszélnek, ha amúgy nem csinál semmit.