Justin Bieber gyorsan megbánta nemrég növesztett bajszát, rettenetesen állt neki. Ugyanez elmondható a magyar SP-ről is, akinek a bajszára szintén nem azért emlékszünk majd, hogy az milyen jó állt neki. Vajon ez a két bajusz volt a legbénább a celebvilágban, vagy labdába sem rúghatnak mondjuk Michael Cera mellett? Döntsön! Minél magasabb pontszámot ad, annál kínosabbnak tartja az adott bajuszt.

Ashton Kutcher

Szerencsére ez a kép elég régi Ashton Kutcherről. Még 2004-ben készült róla, amikor azt gondolta, hogy mindent megengedhet magának, még egy ilyen bajszot is. Azóta szerencsére komolyodott egy keveset, úgyhogy mostanában ilyen bajszokat már nem enged meg magának, a cowboy-szerkót valószínűleg bizonyos körülmények között még most is jó ötletnek gondolná, de nagyon helyesen teszi, hogy azt sem erőlteti túlságosan.

Chris Noth

A Szex és New Yorkban ő volt az álompasi, Mr Big, akit valamiért emiatt a szerepe miatt sármosnak szokás tartani. Na, ez a nemrég készült bajszos kép elég jól bemutatja, hogy Noth igazából mennyire nem sármos, vagy legalábbis mennyire rettenetesen áll neki a bajusz.

Éder Krisztián

A listánk egyetlen magyar versenyzője. SP nemrég mutatta meg egy instagramos képen, hogy milyen bajusszál járkál mostanában. Ezen a bajszon még az sem tud segíteni, hogy a képen Palvin Barbara is ott van.

Jared Leto

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! NEM!!! NEM!!! NEM ÉS NEM ÉS NEM!!!

Jason Schwartzman

Jason Schwartzmant leginkább Wes Anderson filmjeiből, vagy az ezekhez hasonló, kedves szürreális filmekből ismerhetjük. A bajszos Schwartzman tökéletesen beleillik az ilyen filmek félnótásai közé, viszont a vásznon kívül nagyon bugris így a megjelenése. Schwartzmannak viszont valószínűleg tetszik a bajsza, mert mostanában már nemcsak a szerepei kedvéért növeszt.

Justin Bieber

Justin Bieber élete egyik legjobb döntését hozta, amikor néhány nappal ezelőtt levágta ezt a bajszot, amit pár hete mutatott meg a világnak. Ő is érezhette, hogy a bajusz mellélövés volt, mert szörnyetegként hivatkozott rá, miután levágta.

Matt Damon

Matt Damon karakteréhez klasszikusan nem illik semmilyen arcszőrzet. Nem is nagyon szokta erőltetni a dolgot, nem az a kísérletezős fajta. Egy komolyabb próbálkozása volt még 2010-ben, amikor a fenti bajusszal jelent meg egy díjátadón. Egyáltalán nem csodálkozunk, hogy azóta nem visel bajuszt.

Michael Cera

Nem, erre nincsenek szavak! A lúzer tinik/huszonévesek megformálásával híressé vált Michael Cera bajusszal, halászsapkában pontosan úgy néz ki, mint egy különösen szőrös nagymama. Annyira tragikusan rosszul áll neki a bajusz, hogy az ember legszívesebben papírzsacskót húzna a fejére, hogy ne kelljen látnia. Szerencsére Cera is rájött már azóta, hogy ezt a sapkáját a bajusszal együtt sürgősen el kell felejtenie.

Orlando Bloom

Egyesek szerint Orlando Bloom a tökéletes férfi, aki nem öregszik, bármit megtehet, napról napra jobban néz ki. Nos, nekik üzennénk, hogy ez a bajusz a cáfolat minden állításukra. Égjen örökre az agyukba!

Tom Hanks

Tom Hanks az évek során sokféle arcszőrzettel próbálkozott már, hol filmek kedvéért, hol saját maga szórakoztatására, tényleg mindent kipróbált már. Mindegyik választása jobb volt, mint ez a fenti bajusz, mindegyik. Mostanában szerencsére újra a teljesen borotvált vonalat követi, sokkal jobban áll neki.