Újabb információk derültek ki a siklósi tea szeánsz kapcsán. A tegnap hajnalban előkerült valóságshow-szereplő ügyében felmerülhetett az emberölési kísérlet gyanúja.

Mint arról a Velvet elsőként beszámolt, július 10-én este spirituális tea szeánszon vett részt az RTL Klub Való Világ című reality műsorának egy korábbi szereplője. A nő másnap hajnalban került elő, információnk szerint

egy szőlőültetvényen, ruhák nélkül, törött bokával és bordával, öntudatlanul talált rá egy idős férfi.

Az elsődleges információink szerint a nő a szeánsz közben bepánikolt és berohant az erdőbe, ám egy újabb informátorunk állítja: a valóságshow-szereplő a szeánsz közben jól volt, reggelre veszett nyoma.

„A szeánszon résztvevők a rituálét követően a szabadban, a semmi közepén aludtak. Ekkor, még ruhában tűnt el onnan a nő, egyedül éjszakázott az erdőben.

A helyszíntől másnap nagyon messze találták meg, elképzelhetetlen, hogy odáig egyedül jutott volna el annyi idő alatt. Brutális sérülései vannak, életmentő műtétet hajtottak rajta végre, de még így is szörnyű állapotban van.

Kimondani is nehéz. Tudomásom szerint felmerült emberölési kísérlet gyanúja”

– állította a Velvet informátora.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg, hogy emberölési kísérletről lenne szó, legutóbbi megkeresésünkre adott válaszukban azt írták:

az esettel kapcsolatban kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

Informátorunk megerősítette, hogy a szeánszon résztvevők az Ayahuasca nevű főzetből fogyasztottak, amelyet jellemzően az amazóniai sámánok alkalmaznak lélekutaztatás céljából. Nem hozzáértő kezekben azonban életveszélyes lehet az alkalmazása.

Ez egy spirituális utazás. Az emberek azért mennek el egy ilyen szeánszra, mert megoldandó problémáik vannak, és válaszokat csak mélyen önmagukban kaphatnak. Nem a szórakozás a célja

– fogalmazott a forrás.

Frissítés: Sáfrány Emese 07.12-én délután az Instagram-storyjában jelezte: vállalja, hogy ott volt a szeánszon, viszont ahogy azt állítása szerint a rendőrség által készített tesztje is kimutatta, nem fogyasztott a pszichotróp szerekből. Hozzátette: azt a híresztelést, hogy az egészet ő szervezte, teljes mértékben cáfolja.