A műsorvezető egykori önmagát nagyhangúnak és „soknak” érzi, úgy véli, hogy 35 éves korára már nagyobb súlya van szavainak.

Istenes egy vele készült interjúban beszélt a családjáról, illetve az élete legfontosabb állomásairól. A korosztályokkal kapcsolatban a magazin rákérdezett arra is, hogyan látja régi önmagát a lassan 15 éve a pályán lévő műsorvezető.

„Nagyhangúnak, harsánynak, hiperaktívnak – soknak látom magam. 35 éves koromra sokkal több gát van bennem, illetve a kontroll is az életem része lett, hiszen már nem engedek meg magamnak bármit. Ma már úgy érzem, sokkal nagyobb nyomot hagy egy-egy kimondott szavam vagy éppen tettem, mint mondjuk, a karrierem kezdetén. Sokat formált rajtam az apaság és a kor is” – válaszolta a kétgyermekes édesapa. Az IstenEst nevű podcast is sokat változtatott a műsorvezető hozzáállásán a mindennapokhoz.

„Az elmúlt években meghúztam egy határt, hiszen már nem beszélünk a gyerekeinkről, és nem is mutatjuk meg őket, de az IstenEst témái között sok párkapcsolati téma kap helyet, ami úgy érzem, még belefér. Az apasággal kapcsolatos kérdések, a monogámia vagy a spiritualitás mind-mind olyan témák, amik minden embert érintenek” – nyilatkozta a JOY-nak. Az interjúban arról is kérdezték, hogy mi most a legfontosabb számára a szakmai életében.

„Úgy szeretnék együtt lenni emberekkel, hogy valóban figyelek rájuk, hogy halljam az élettörténetüket. A magánéletemben és a karrieremben is arra szeretnék törekedni, hogy az előttem álló években sokat utazzak, élményeket szerezzek, hogy még jobban megértsem a körülöttem lévő világot. Az idő a legnagyobb kincs. Idő kell a sikerek, a kudarcok valódi megélésére, akárcsak ahhoz, hogy valóban éljünk” – tette hozzá a híresség.

(Borítókép: Istenes Bence Fotó: RTL Sajtóklub)