Felbukkanó holttest, ablakból kiugró fiatal nő és egyéb rejtélyek övezik az RTL új szériáját, amelynek fő női karaktere a Barátok Köztből már jól ismert Berényi Tímea.

Tavaly július 17-én fejeződött be az ország valaha volt leghosszabb sorozata, a Barátok Közt. A szappanoperából ismert, Pásztor Virág által megformált Berényi Tímea karaktere ugyanakkor továbbra is képernyőn marad a múlt héten debütáló RTL+ streaming felületen futó legújabb széria, a Ki vagy te? női főhőseként.

„Megmutatkozik, hogy azért már nem egy nyafka tinédzser, nem egy apuci kicsi elkényeztetett hercegnője, hanem azért felnőtt. Egyébként a sorozat alatt is nő és mélyül Timi karaktere” – árulta el Pásztor Virág.

A történet szerint a 22 éves nő egy veszprémi fotós iskolába utazik, amelynek tanárát, a sztárfényképész Brian Fox-ot Lengyel Tamás alakítja. A karakter Lengyel eddigi szerepeitől eltérően egy veszélyesen intelligens figura, aki körül csak úgy tetéznek majd a furcsaságok.

„Nagyon boldog vagyok attól, hogy egy merőben más karaktert mutatok. Ő egy fotóművész, aki némileg a tehetség hiányában szenved, viszont egy megfelelő pillanatot meglovagolva olyan nemzetközi hírnévre és befolyásra tett szert, amire mindig is vágyott, és ez a hatalom és ez a befolyás, ez meglehetősen torzítja” – árulta el az RTL Fókusz című műsorában Lengyel Tamás. Mint azt bevallotta: ő maga távol áll a fényképészettől. A kamerát a családjában felesége tartja, aki előszeretettel készít képeket gyermekükről, Vincéről.

A sorozatban is temérdek hölgy tehetség jár majd az impozáns iskola falai közé, ahol olyan történések borzolják majd a kedélyeket, mint egy holttest felbukkanása vagy egy diák kiugrása az ablakon. Utóbbi jelenet különösen izgalmasnak hat a széria egy bemutatójában, amelyben nem sokkal azt követően mutatják a váratlan fordulatot, hogy a diákok tanára úgy fogalmaz:

a következő hetekben repülni fog valaki, úgyhogy szedjétek össze magatokat.

A történet a fotósiskola rendhagyó hétköznapjai mellett a mai fiatal generáció problémáiról is szól, olykor nyers őszinteséggel. A sorozatban a krimi szál mellett különböző emberi drámákkal is szembesülhetnek a nézők.

„Én annak örülnék a legjobban, ha ez elé nemcsak a fiatalok tudnának leülni, hanem az egész család, és igenis meg tudnák beszélni azokat a dolgokat, amiket látnak. Nagyon sok kérdést vet föl ez a sorozat, nagyon fontos témákról beszél, de olyan témákról, amikről lehet őszintén beszélni”– fogalmazott Lányi Balázs, a széria kreatív producere.

A Ki vagy te? második része már elérhető a streaming platformon.

(Borítókép: Ablakon kiugró női karakter. Fotó: YouTube)