Követői többször kérnek divattanácsot a közösségi oldalán Szabó Zsófitól, aki különleges fazonú és mintázatú ruháival sokakat elvarázsol. A műsorvezetőnő sokszor diktálja a divatot, civilben is mindig ízléses szetteket hord.

A Reggeli háziasszonyának Instagram-oldala akár egy divatmagaziné is lehetne: rajongói legnagyobb örömére attól sem zárkózik el, hogy a fotósok merészebb szettekben örökítsék meg. Egy a minap posztolt felvételen például egy némileg „hiányos” öltözékben látható: térdzoknit választott a homokszínű blézerhez, ám utóbbi alá többek szerint semmit sem húzott.

A fotót ide kattintva tekintheti meg.

Nem ez az első alkalom, hogy a hazai portálok Szabó valamely ruhájáról cikkeznek: néhány hónappal ezelőtt arról szólt a fáma, hogy a műsorvezetőnő ruhája elszakadt, miközben az RTL Reggeli című műsorában az egyik vendéget, Kégl Ágit konferálta fel. A sztáranyuka azonban nem jön zavarba az ilyesfajta divatbakiktól.

Szabó az öltözködési stílusáról és a kedvenc kiegészítőiről egy korábbi interjúban azt mondta: 

„A lazaság tényleg abszolút jellemző rám, hiszen mindig rohanok és szinte mindig úton vagyok. (...) Gyerekkoromban ennek pont az ellentéte volt jellemző rám. Apukám mindig idősebbnek öltöztetett az életkoromnál. Rengeteg ékszert vett nekem, emlékszem például egy hosszú nyakláncra, macis medállal, és egy halacska mintás, lógós fülbevalóra, ezeket sokat hordtam, amíg el nem kezdtem a versenysportot.

Apukám tanított egyébként arra, hogy az egyszerű dolgokat kedveljem.

Neki is az egyszerű, puritán darabok tetszettek. Még a fülemben cseng, ahogy mindig ezt mondta: ”Legyél puritán!” Maradt tehát az egy-két kedvenc ékszerem, és persze az óra, bár az szerintem nem is ékszer, hanem egy nagyon fontos kiegészítő” – magyarázta néhány évvel ezelőtt az Ékszermániának.

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)