Bár elmondása szerint maga is néz erotikus tartalmakat, értékrendjébe azonban bizonyos dolgok egyáltalán nem férnek bele Árpa Attilának. A színész-producernél párválasztásnál az például teljességgel kizáró ok, ha egy hölgy egykor a testéből élt.

Izgalmas pillanatokat tartogatott a TV2 Bachelor – A Nagy Ő című műsorának legutóbbi adásba. Az örök sármőrnek kikiáltott Árpa Attila ugyanis az egyik rapidrandin intim beszélgetésbe kezdett az egyik, szívéért harcoló fiatal lánnyal, Bogival. Mint ismert, a párkereső reality 26 éves szereplője Árpának korábban elárulta: egykor az éjszakában élt, vendéglátósként sok mindenben része volt. Amikor kiderült, hogy Dubajban is nyaralt, Árpának elkerekedett a szeme, ám a kutyakozmetikusként dolgozó lány megnyugtatta a színész-producert, hogy csupán nyaralni ment az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába, amelyről sokaknak az elképesztő luxus jut eszébe.

E beszélgetés kapcsán derült ki, hogy az élete párját kereső Árpánál nincs esélye olyan nőnek, akinek megkérdőjelezhető a múltbéli életvitele, vagy hogy korábban a testéből élt.

„Azt tudnod kell azért, hogy az olyan dolgok, mint például felnőtt filmben szereplés vagy anyagi juttatásokért cserébe szeretni férfiakat, nálam szinte azonnali kizáró okok. (...) A mai világban a férfiakban felmerül a kérdés, ha egy nő azt mondja, hogy az éjszakában élt, vagy tegyük föl a közösségi médiában megjelennek képek, amiken például Dubajban van...” – mondta a randin a fiatal lánynak Árpa, aki a minap a Borsnak részletesen is megszólalt a témában.

Nem leszek álszent, én is nézek felnőttfilmet és szívesen elnézegetem a szereplőket is, de úgy gondolom annak a nőnek, aki engem szeret, ne csak a szíve, de a teste is legyen csak az enyém

– mondta a lapnak a színész-producer, aki saját bevallása szerint szereti, ha egy nő sokszínű és izgalmas, szenvedélyes és kalandvágyó, ám bizonyos dolgok nem férnek bele az értékrendjébe.

Egy párkereső reality másik szereplőjéről, Beáról pont a napokban derült ki, hogy erotikus munkából él: camgirlként keresi a kenyerét.

Az én rózsám

A péntek esti adással ByeAlexet is megihlette. Az X-Faktor mentora a TikTok-oldalán tett közzé egy vicces videót arról, hogy egy rózsának ő is örült volna Árpa Attilától.

@itsbyealexbitch köszönöm a rózsát az attilának… folytatom tovább! #fyp #apu #byealex #anagyo ♬ Romantic Piano - Piano

Az énekes-dalszerző korábban egy rózsaihletésű dalt is kiadott.

(Borítókép: Árpa Attila. Fotó: TV2)