Egy szempillantás alatt változott igazi műalkotássá Herceg Erika teste. Az X-Faktor női mentora, aki eddig sem titkolta, mennyire szereti a vagány szetteket, ezúttal egy rendhagyó festővásznat öltött magára.

Különleges performansz főszereplője lett Herceg Erika. A Via GRA formáció egykori tagja, aki az X-Faktorban is bevállalós volt, Oláh Zsigmond divattervezővel és Pinter András Ferenc festőművésszel karöltve hozott létre közös alkotást, melyhez PAF legújabb festménye adta az ihletet.

„Hát, ha eddig nem volt trend, akkor behozunk egy új trendet. (...) Következő alkalommal majdnem meztelenül állok ki és akkor úgy fogtok rám festeni” – jelentette ki az Ukrajnában és Oroszországban is népszerű énekesnő az RTL Fókusz riportjában, amelyet a Blikk szemlézett. Előkerültek a füstlapok is, amelyek bearanyozták az eredetileg hófehér, festővászonból készített ruhát, amelyet később jótékony célra szeretnének felajánlani. 

A riportot és a végeredményt itt láthatja:

Az Ukrajnában és Oroszországban is népszerű énekesnő az X-Faktorban hétről hétre meglepte a nézőket kivételes ruhakölteményeivel. Nem kellett sokat gondolkodnia azon, mit vegyen fel: stylistjával, Flórián Katával szinte egy rugóra járt az agyuk.

„Bele se szólok semmi. Én csak elmegyek, ruhapróba, rám rakják, én huhogok, ordibálok, hogy Ú, de jó! Ú, de frankó minden! És kész. Egyszerűen felöltöztetnek, kijövök és szevasz, tavasz” – mondta korábban Herceg. A tehetségkutató első élő showja után mindenki azt találgatta, viselt-e fehérneműt.

(Borítókép: Herceg Erika. Fotó: RTL/Szabó Gábor)