A színésznő Palik László Három igazság című műsorában beszélt a Bereczkivel való házasságukról.

Szinetár Dóra a műsorban elárulta, csalódottan vette tudomásul, hogy ex-férje, Bereczki Zoltán éppen Palik László műsorában fejtette ki saját álláspontját a válásukról.

„Megnéztem azt az adást, amikor Bereczki Zoli itt volt nálatok, egyszerűen azért, mert szembejött velem az interneten ezer helyen, hogy itt volt, és beszélt a mi házasságunkról. Érdekes volt, mert én nem szoktam vele erről beszélgetni. Meghallgattam, hogy miket mondott, és tényleg az igazság olyan relatív: neki megvan a maga igazsága, nekem az én igazságom, a kettő időnként köszönőviszonyban sincs egymással, néha van átfedés, de nagyon nehéz az igazságot, mint olyat keresni egy olyan helyzetben, ahol egynél több szereplőről beszélünk” – fogalmazott Szinetár, majd így folytatta:

„Azt hiszem, ezt ő sem tagadná el, hogy amikor mi összekerültünk, ő nagyon fiatal volt. Nem születésileg, mert mi egy évben születtünk, fél évvel idősebb nálam, hanem ő tényleg az alatt az idő alatt érett felnőtt férfivá vagy emberré, amíg mi együtt éltünk, meg azóta. Hozzá képest én egy nagyon koravén, felnőtt, felelősségteljes anya voltam. Ő az anyukájától költözött el hozzám, szinte gyereklétből jött abba a kapcsolatba” – mesélt a kapcsolatukról a színművésznő, aki azt is elárulta, hogy annak idején volt egy megállapodásuk, amit szeretne, ha továbbra is tartanának, ezért levelet írt a Dancing with the Stars ítészének.

Nem olyan régen, többek között amiatt, amiket itt mesélt, írtam neki egy szép hosszú levelet, amiben megkértem, hogy továbbra is tegye meg, hogy tartja magát ehhez, mert ez így nem jó.

Tényleg nagyon nehéz dolog az embernek a saját szűrőjen keresztül mesélni egy történetet úgy, hogy a másik nem mond semmit. Még ha nem is ártó szándék vezeti, akkor is a világ abból levesz ilyen nagy igazságokat, és akkor azt kiírják a címlapra, és az a másiknak nagyon rosszul tud esni” – zárta a gondolatmenetét Szinetár Dóra.

(Borítókép: Szinetár Dóra Fotó: RTL)