Hírösszefoglalónkban még: Hosszú Katinka karrierje végéről mesélt, Filipánics Bálint otthagyta a Konyhafőnök VIP-t.

Pataky Attila

A zenésznél 6 évvel ezelőtt állapítottak meg daganatos elváltozást. Úgy döntött, nem fekszik kés alá, hanem inkább saját maga igyekszik változtatni a probléma „forrásán” – árulta el a Borsnak. Az énekes hiszi, hogy szinte minden betegség alapja lelki eredetű, ezért igyekezett elkerülni a stresszt, emellett az egészséges életmódra is nagy figyelmet fordított. A felépülés sikeres volt, ugyanis néhány hónappal később a daganat összezsugorodott és eltűnt.

Én fatalista vagyok és ezerrel élem az életem, persze ettől függetlenül betartom azokat a láthatatlan, de fontos szabályokat, amik észszerűnek tűnnek. 13 éve nem iszom alkoholt, odafigyelek az étkezésre és sportolok. 56 éves koromig minden egyes nap futottam, mindegy, milyen cudar idő volt. Azóta pedig úszok és mindenféle gyakorlatokat végzek otthon, fekvőtámasz, hátizom, hasizom. Az utóbbi napokban két alkalommal is közel három órát énekeltem a színpadon, de ha holnap menni kellene, azzal sem lenne semmi baj. Megköszönném a jó Istennek, amit megélhettem és kész – mondta nyugodt szívvel Attila.

Konyhafőnök VIP

A műsor legutóbbi adásában ismét távoznia kellett egy versenyzőnek. Ezúttal Fillipánics Bálint és Kollányi Zsuzsi kerültek a veszélyzónába, de a zsűri végül az utóbbinak adott lehetőséget arra, hogy bizonyíthassa tudását a következő részben. Így Filipánicsnak kellett elhagynia a konyhát.

“Csalódott voltam. Csalódott voltam, mert soha nem jó veszíteni, és kiesni valamiből. Rengeteg mindent adott nekem ez a versenyt. Nagyon örülök neki, és annak is, hogy idáig eljutottam. Ákos séftől nagyon sok pozitívumot, és kedvességet kaptam, úgyhogy ezt mindig itt megfogom őrizni itt, magamban” – mondta a búcsúzó Filipánics.

Hosszú Katinka

A többszörös olimpikon, Hosszú Katinka egy ideje kerüli a nyilvánosságot, a legutóbbi kaposvári rövid pályás úszóbajnokságon sem indult. A Glamournak adott nagy interjújában árulta el a sportolónő, hogyan áll a karrierjéhez. 

„Előbb vagy utóbb el fog jönni az az idő, amikor véget ér az úszókarrierem. Ezt kimondani is félelmetes, hiszen az uszoda az otthonom, az úszás pedig a mindenem. Biztos vagyok benne, hogy valamilyen formában, ha nem is versenyzőként, de kapcsolódni fogok ehhez a közeghez, de egyelőre most meghagyom nyitottnak ezt a kérdést, meglátjuk, mit hoz a jövő” – mondta Hosszú Katinka.

A Nagy Ő

Nem kellett sokat várni, hogy a Nagy Ő-ben elcsattanjon az első csók, azóta pedig Árpa már a harmadik lánnyal került csókcsatába. A tegnapi adásban a 26 éves Bogival ment kettesben randizni, aki már az első részben is nagyon megfogta a színészt, ugyanis ő volt az első lány, aki rózsát kapott.

A randevújukon egy safari parkba mentek, ahol állatokat etettek, felültek egy elefánt hátára, majd pezsgővel koccintottak, végül az óriáskeréken kötöttek ki. A randevú végén Árpa megtette az első lépést és megcsókolta a nála 24 évvel fiatalabb lányt.

Így, hogy egyre többet tudok találkozni vele, elindultak a mélyebb érzések, és egyre jobban kedvelem, sőt, nagyon hamar szerelmes leszek belé!

– áradozott Bogi.

(Borítókép: Árpa Attila/Pataky Attila. Fotó: Tv2/MTI)