Sokaknál szerelem volt első látásra, míg mások közel két évtized után találtak újra egymásra.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck még 2003-ban ismerkedtek meg. A páros akkoriban a Gigli nevű romantikus vígjátékon dolgozott együtt. Hamar egymásba szerettek, és másfél év után már jegyben is jártak. Bár nagy volt a szerelem, egy idő után mégis a szakítás mellett döntöttek, majd 17 évig külön utakon jártak. 2021-ben találtak ismét egymásra, ma már pedig férj és feleségként élik a mindennapjaikat.

Penélope Cruz és Javier Bardem

A sztárpár az 1992-es Jamón Jamón című spanyol dráma forgatásán dolgozott először együtt. 2008-ban a Vicky Cristina Barcelona című közös filmjük után alkottak egy párt, és 2010-ben házasodtak össze. Szerelmük azóta is töretlen.

Blake Lively és Ryan Reynolds

A népszerű színész házaspár a 2010-es Zöld lámpás című filmben egy szerelmespárt alakított. Bár akkoriban az életben mindketten párkapcsolatban voltak, állításuk szerint nehezen tudták tagadni a köztük kialakult kémiát. 2012-ben egy vakrandi hozta újra össze őket, és azóta el sem engedték egymást kezét.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Listánk kakukktojásai Angelina Jolie és Brad Pitt, akik a többi párral ellentétben már nem élnek együtt. A Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán szerettek szinte azonnal egymásba. Ez a szerelem azonban Pitt házasságába került, és miután a színész elvált, és feleségül vette Joliet, 10 évig éltek férj és feleségként. Hat gyermeket neveltek fel együtt. 2016-ban szakítottak, amit egy hosszú és bonyodalmas válás követett, amely a mai napig okoz köztük konfliktust.

(Joy)

(Borítókép: Blake Lively és Ryan Reynolds. Fotó: Getty Images)