Az énekesnő boldog és kiegyensúlyozott szingliként éli az életét, folyamatosan dolgozik magán és nem hagyja, hogy mások véleménye határozza meg, mit gondoljon magáról.

A JOY magazinnak adott interjúban Király Linda beszélt a New Yorkban eltöltött gyerekkorról, a Magyarországra érkezésről és elmondta azt is, hogy most hogyan érzi magát.

„Boldog és kiegyensúlyozott vagyok a jelenlegi életemmel is szingli, független nőként. Ezt valahogy a társadalom még mindig nem bírja elhinni az olyan nőkről, mint mondjuk, én. Sokaknak még mindig egy képzeletbeli lista kipipált pontja a család, nekem viszont nem” – mondta az énekesnő, aki ettől függetlenül nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy megváltozzon az élete.

„Nagyon szeretnék családot, de nem egy egészségtelen, mérgező kapcsolat árán. Sokan hiszik azt, hogy egy másik embernek kell betöltenie az űrt vagy azt a hiányt, ami bennük van, de addig, amíg két teljes ember nem találkozik, boldog életet sem lehet együtt felépíteni. Egy számomra működő egységben, ami két ember között van, nincs olyan, hogy valaki többet, valaki kevesebbet... Együtt, ugyanannyit, ugyanakkora odaadással kell beleadnia mindkét félnek. Hiszem, hogy eljön az én időm, de siettetni nem fogom” – tette hozzá Király. Az énekesnő nem spórolja meg a lelki munkát.

„A mai napig folyamatosan dolgozom magamon, és úgy gondolom, az önfejlesztés az egyik leglényegesebb dolog, amiért itt vagyunk a Földön. Mindenkinek jót akartam, és valljuk be, ezzel a hozzáállással az is célja valahol az embernek, hogy mindenkinek jó véleménye legyen róla. Csakhogy ilyen nincs, és nem is szabad, hogy mások véleménye határozza meg a boldogságunkat vagy az önmagunkról kialakult képet” – magyarázta a lapnak.

(Borítókép: Király Linda Fotó: Mohai Balázs/MTI)