Az énekesnő ismét megmutatta gyermekét a követőinek.

Radics Gigi kislánya, Bella Szófia nemrég töltötte be a második életévét. Az énekesnő és párja, Mikus Áron 2021 januárjában mutatták meg először kislányukat, azóta azonban igyekeznek óvni őt a nyilvánosságtól. A Megasztár korábbi győztese csak ritkán enged bepillantást mindennapjaiba, s ha közzé is tesz felvételt szeretteiről, a kis Bella arcát valahogy mindig kitakarja.

Amikor anyává válik az ember, olyan energiákat mozgat meg, amikről nem is tudott addig, de nem egyszerű, azt elismerem. Így vagyok ezzel én is.

Rengeteget dolgozom mostanában, de a legfontosabb »meló« az anyaság maradt″ – mesélte az énekesnő egy korábbi interjújában.

Radics legújabb Instagram-történetében mutatta meg ismét kislányát, aki éppen háttal áll a kamerának. Bella egy rószaszín balerinaruhát visel, miközben a tévét nézi. A fotót ide kattinva tudja megtekinteni.

Az énekesnő korábban már annyit elárult, hogy kislánya rendkívül érdeklődő, és a tévé mellett szívesen nézegeti a könyveket is.

„Bella elég akaratos kislány, és tudja, hogy mit akar. Szerencsénkre nagyon szereti a könyveket, hihetetlenül érdeklődő, és mindig el kell neki mondani, hogy pontosan mit is lát a képeken. Utánozza az állathangokat, nagyon sokféle állatot ismer, szeret tanulni″ – mondta Radics Gigi.

(Borítókép: Radics Gigi. Fotó: Velvet)