Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Polgár Árpád

A TV2 Hal a tortán című műsorának legutóbbi adásában Polgár Tünde látta vendégül versenytársait. Az asszony férje, Polgár Árpád a forgatás során csúnyán összeszólalkozott Gáspár Evelinnel. A konfliktus abból alakult ki, hogy a munkálatok csúsztak, amiért a férj Gáspár Evelin édesanyját, Gáspár Beát hibáztatta. Az egészből a nézőknek nem sok minden tűnhetett fel, legfeljebb annyi, hogy a készülődésben még tevékenyen részt vállaló Polgár Árpád a vacsorán már egyáltalán nem tűnt fel. A különös forgatásról Gáspár Evelin számolt be a Borsnak

„Fogalmazzunk úgy, hogy különös este volt. Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt. Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban. Közölte velem, idézem: 

Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt!

Nem is a mondataival volt a baj, inkább a hangsúllyal. Sütött belőle a megvetés és ezt nem csak én éreztem így. Junior jelezte is, hogy ezt tisztázni kéne, így ketten léptünk oda Árpihoz, akitől én megkérdeztem, hogy mi is a gondja pontosan édesanyámmal, majd felajánlottam neki, hogy ha problémája van vele, hívja fel és tisztázzák. Na ezen a ponton ő szó szerint letámadott engem. Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek. Ezen a ponton mindenkinek elkerekedett a szeme, mert egyáltalán nem értettük, miért viselkedik így. Végül Polgár Árpi kijelentette, hogy ő a továbbiakban nem hajlandó kamera elé állni és ezzel elvonult.”

Tokár Tamás

Az RTL Fókusz műsorvezetőjét a legutóbbi adásban igencsak sok kritikával illették A KonyhafőnökVIP zsűritagjai, ami elkeserítette Tokárt. A főzőshow legutóbbi részében már azon is elgondolkodott, hogy inkább üresen viszi ki a tányért, akkor legalább nem fogják negatív kritikával illetni. 

„Az tűnt a legjobb ötletnek, hogy egy üres tányért kiviszek. El akartam kerülni egy újabb negatív kritikát” – árulta el Tokár, akinek végül sikerült tálalni a tonhalas fogást.

Kulcsár Edina

Az egykori modell Instagram-oldalán mutatta meg, hogy milyen csodálatos meglepetést kapott szerelmétől, G.w.M-től. Ez lesz a pár első közös karácsonya, ráadásul Kulcsár december 23-án tölti be 32. életévét, ezért duplán lesz mit ünnepelniük. A rapper azonban még a jeles alkalmak előtt meglepte kedvesét egy vadiúj Porsche-val. 

Még fel sem fogtam

– írta az Instagramon Kulcsár Edina.

Tóth Dávid

A korábban a TV2 Nagy Ő című műsorából megismert Tóth Dávid és új párja már az esküvőt tervezik. A kajakos ugyan a Nagy Ő című műsorban Laurát választotta párjának, kapcsolatuk rövid idő elteltével zátonyra futott. Nemrég Dávid egyik ismerőse mesélt a Borsnak arról, hogy a kajakos ismét szerelmes. 

„Dávid életében óriási változás történt, pozitív irányban. A párjával már össze is bútoroztak és az esküvő is szóba került. Hosszú távra terveznek, közös életet, családot szeretnének” – fogalmazott az ismerős. A korábbi exatlonos egyelőre nem szólalt meg új kapcsolatáról.

FRISSÍTÉS: Szerkesztőségünkbe helyreigazítási kérelem érkezett Polgár Árpádtól cikkünk róla szóló, a borsonline.hu-ról szemlézett része kapcsán. A helyreigazítást változtatás nélkül alább közöljük:

Alulírott, Polgár Árpád a sajtóban ellenem induló lejárató-kampánnyal kapcsolatban a következő nyilatkozatot teszem:

A Hal a tortán forgatásán történt incidenssel kapcsolatban sem engem, sem a feleségem, Polgár Tündét nem kereste meg a sajtó egyetlen munkatársa sem, hiába állítják ezt a cikkekben, ez hazugság. Az sem felel meg a valóságnak, hogy visszautasítottuk, hogy reagáljunk, erre esélyt sem adtak.Ezzel kapcsolatban az összes sajtóorgánum azonnali helyreigazítását kérem.

A műsor második felében azért nem szerepeltem, mert házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam. 

Nem vagyok hozzászokva, hogy egy vendég: Mi a fa..ért kellett kétszer megállnunk, miért nem voltatok készen!- mondattal érkezik, köszönés helyett. A csúszás oka nem az volt, hogy Tünde nem készült el, hanem ennek technikai okai voltak. Információnk szerint ennek az volt az oka, hogy reggel másnapra készült előforgatás a boltban, ahonnan a műsor háziasszonya elkésett, mert állítólag elaludt. Aki történetesen Evelin édesanyja.

Sajnálom, ha Gáspár Evelinnek sértő volt a hanghordozásom, de nem vagyok hozzászokva, és azt gondolom, hogy nem is kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem. Számomra az Ő káromkodása felém kimerítette a tiszteletlenség fogalmát. Részemről semmilyen degradáló kifejezés nem hangzott el feléje, amennyiben valamit félreértelmezett, azért elnézést kérek. 

Az üggyel kapcsolatban a továbbiakban nyilatkozni nem szeretnék, méltatlannak tartom a kialakult helyzetet. Ahogy eddig sem, most sem fogunk felülni semmilyen szenzáció-hajhász reakcióvonatra. Ezért ezzel a témával kapcsolatban minden további generált bulvárhírt tudatos hitelrontásként fogok fel, és akként teszem meg a szükséges lépéseket.

(Borítókép: Polgár Árpád és Polgár Tünde. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)