A műsorvezető és kedvese pontot tettek az eddigi találgatások végére.

Sebestyén Balázs az egyik legkedveltebb és legismertebb magyar celeb. A műsorvezető már több, mint 20 éve rendszeresen szerepel a tévéképernyőn, azonban magánéletét mindig is féltve óvta a nyilvánosságtól. Gyermekei mellett, felesége Horváth Viktória még kevesebbszer tűnik fel a közösségi oldalain, pedig már több, mint tíz éve alkotnak egy párt. Közös gyermekeik Benett 2009-ben, Noel pedig 2014-ben született.

A 45 éves Sebestyénnek nemrég Kolumbiába kellett utazni a Celeb vagyok ments ki innen! forgatása miatt. Hosszú hetekig külföldön kellett maradni, ami miatt sokáig nem láthatta családját.

Sokaknak szemet szúrt, hogy ez idő alatt felesége kétértelmű posztokat tett közzé a közösségi oldalán, ami miatt sok pletyka és találgatás is elindult arról, hogy válságban van a házasságuk.

Eddig a sztárpár egyik tagja sem reagált ezekre a találgatásokra, de nemrég Horváth megtörte a csendet és Instagram-oldalán osztotta meg, 24 óráig elérhető történetében, hogy férjével egy romantikus randevún vettek részt.

A fotót ide kattintva tudja megtekinteni.

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: RTL Sajtóklub)