Az idén 51 éves Mark Wahlberg Los Angeles hetedik legdrágább otthonának tulajdonosa. A színész még is úgy döntött, hogy eladja a luxuskastélyt. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy családjával ott hagyja-e a várost, vagy pedig továbbra is LA-ben szeretnének-e élni.

Az utóbbi időben a Beverly Parkban szinte rekordárakon keltek el az ottani ingatlanok, erre pedig Wahlberg is felkapta fejét. A színész nemrég úgy döntött, megválik luxusotthonától, ami csupán nyolc évvel ezelőtt lett teljesen kész. A házat teljes mértékben Wahlberg instrukciói alapján építették, így a vastag pénztárcával rendelkező rajongói biztosan szemet vethettek az ingatlanra.

A házat Richard Landry, Kalifornia leghíresebb, főként gigantikus épületekkel foglalkozó építésze tervezte a család számára, a férfit Európa legnagyobb kastélyai ihlették. Wahlberg eredetileg 87 és fél millió dollárért hirdette meg pár hónapja az ingatlant majd a válságra és az érdeklődők hiányára való tekintettel csökkentett az áron, így

átszámítva körülbelül 31 milliárd forintért lehet megvásárolni a színészlegenda otthonát.

A luxuskastélyban találunk többek közt 12 hálószobát, 20 fürdőszobát, egy komplett kosárpályát, tavat, könyvtárt, üvegfalú edzőtermet, borospincét, számtalan minibárt, szabadtéri gördeszka-pályát, golfpályát és vízesésekkel is tarkított, szalonnasütős medencét.

Ez videó részletesebb betekintést enged az ingatlan belsejébe:

(TWN)

(Borítókép: Mark Walhberg. Fotó: Getty Images)