Eric Decker egész családja támadók kereszttüzébe került.

A közösségi médiától visszavonult NFL-sztár, Eric Decker és énekesnő felesége, Jessie James Decker három közös gyermeket nevel, akikről a hálaadás utáni hétvégén posztoltak közös fotót. A kommentelők között hatalmas vita alakult ki, ugyanis a gyermekek fiatal koruk ellenére elképesztő hasizommal rendelkeznek.

Egyesek szerint túlzás, ha ilyen fiatal gyerekek ennyire komolyan veszik a sportol, míg mások azzal vádolták a párt, hogy kellemetlen módon csak megszerkesztették a képeket. A sértő hozzászólásokat végül az édesanya sem hagyta szó nélkül.

„Amikor feltettem a nyaralásunkról készült felvételeket, amelyeken a gyerekek viccesen feszítenek a parton, még csak nem is sejtettem, hogy ilyen reakciókat fogok velük kiváltani. A vádak, miszerint hasizmokat photoshopoltam a gyerekeimre (ezen csak nevetni tudok) vagy hogy kemény edzésekre kényszerítenénk őket ráébresztett arra, hogy mennyire bizarr lett a világunk a testképet illetően, hogy mi normális és mi nem” – fogalmazott Jessie James Decker.

A 34 éves olasz származású színésznő azt is elárulta, hogy gyermekei csupán saját szorgalmuknak köszönhetik az izmaikat. A nyolcéves Vivianne tornász versenyekre jár, a hétéves Eric Jr. az apja nyomdokaiba lépve egy napon a legnagyobb amerikaifutball-szövetségnél, az NFL-nél szeretne játszani, míg a négyéves Forrest a lelkét is kitáncolja nap, mint nap. 

„Úgy akarom nevelni a gyerekeimet, hogy büszkék legyenek a testükre és a kemény munkájukra”

– szögezte le Decker, aki évekig küzdött testképzavarral, így gyermekei nevelésének is sarkalatos pontja a pozitív testkép kialakítása.

(People)

(Borítókép: Jessie James Decker Fotó: Getty Images)