Mai hírösszefoglalónkban még: Demjén Ferenc a visszavonulásról nyilatkozott, valamint újabb konfliktus alakult ki a Konyhafőnök VIP-ben.

Árpa Attila

A producer meghozta a döntést, amire a tévénézők már hetek óta várnak. A TV2 Nagy Ő című műsorának legutóbbi adásában megnevezte azt a nőt, aki elrabolta a szívét. A nyergesújfalui lovászlányra, Timire esett a választása, akivel Olaszországban egy szerelem lakatot tett fel egy hídra.

„A finálé után még egy napot kettesben maradtunk Toszkánában, kamerák és stáb nélkül. Felejthetetlen emlék lesz, de nemcsak ez a nap, hanem az egész forgatás. Óriási önismereti utazás, hatalmas kaland, barátságok. Bármikor újra belevágnék" – nyilatkozta a Borsnak Timi.

Konyhafőnök VIP

A műsor hétfői adásában elkezdődött a középdöntö, amelynek során a versenyzőknek két csapatot kellett alkotniuk és rendelésre kellett ételt szervírozniuk. Pirner Alma, Geszler Dorottya és Kármán Odett alkotta a kék csapatot, a verseny során azonban kisebb konfliktus alakult ki közöttük.

Geszler Dorottya elfelejtette a diókrém receptjét, ami Pirnert nagyon felháborította, ugyanis versenytársának csak ezt az egy receptet kellett volna megjegyeznie.

„A papíron egyetlenegy dolgot kellett volna megjegyeznie, ami a diókrém. Az se sikerült. Akkor ő mégis mit nézett 10 percig? [...] Próbáltam menteni a helyzetet, és elmagyaráztuk neki, hogy ez hogy is készül, mert azért ez nem atomfizika [...] A vége felé már én is kezdtem egy kicsit feszült lenni. [...] Ott már egy kicsit eldurrant az agyam” – vallotta be Pirner.

Demjén Ferenc

A népszerű énekes december végén 25. alkalommal lép fel az Aréna színpadán. A koncert egy Demjén szerint is igazán rejtelmes címet kapott, ami nem más, mint az Ezzel még tatozom! A rajongók egyből arra gondoltak, hogy a 76 éves énekes a visszavonulását tervezi és idén láthatják őt utoljára a színpadon. Demjén egy interjúban pontot tett a találgatások végére és elárulta, hogy a cím csupán egy szófordulat.

„Olyan, mintha búcsúznék, de elárulhatom, hogy erről szó sincs! Amíg tudok zenélni, addig nem búcsúzok, azután meg már nem kell... Azért lett ez a címe, mert nagyon sokszor csak az aktuális slágereket tudjuk eljátszani a koncerten, amit mindenki fúj és most ezekhez hozzá szeretnénk tenni egy-két olyan dalt, amit szeretünk és a V'Moto-Rock időben játszottunk" – mondta a zenész.

Kulcsár Edina

A várandós egykori szépségkirálynőt és kedvesét, G.w.M-et nemrég azzal vádolták meg követőik, hogy márkás ruháikat és kiegészítőiket a Józsefvárosi piacon vették. Kulcsár a közösségi oldalán szólalt fel ennek kapcsán és egy Gucci üzletből is megosztott egy videót, hogy bizonyítsa: ruhatáruk csakis eredeti márkás darabokat tartalmaznak.

A hely, amit sokan piacként képzelnek el. (...) Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom? Imádom, hogy emberek képesek ilyenekkel foglalkozni

– fogalmazott Kulcsár.

Az influenszer azt is elmondta, hogy sosem titkolták, albérletben laknak. Véleményük szerint pénzkidobás lenne már rögtön a kapcsolatuk elején egy több száz milliós lakást vásárolni.

(Bors)

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Papajcsik Péter/Index)