Szerdai hírösszefoglalónkban még: Dzsudzsák Balázs egy orosz tévéssel fotózkodott, Tóth Gabi kislánya óvodába készül.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos

Született Anyukák címmel írt könyvet Görgényi Gabriella, Fésűs Nelly és Lipcsei Betta. Fésűs Nelly és Vajtó Lajos az írás kapcsán a Borsnak nyilatkozott. A színésznő elárulta, hogy a szülés után nem volt könnyű ismét nőnek éreznie magát, de ebben sokat segített neki, hogy visszament dolgozni. A jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szereplő Vajtó arról is beszélt, hogy majdnem elvetették születendő gyermeküket. 

„56 éves voltam, amikor Nelly terhes lett. Úgy gondoltam, hogy felelőtlenség lenne megtartani, mert nem tudom végigkísérni az útján. Viszont azt gondoltam, az nem lehet véletlen, hogy édesanyám halála után három hónappal Nelly, annak ellenére, hogy fogamzásgátlót szedett, teherbe esett” – árulta el Vajtó. Már megvolt az abortusz időpontja, amikor az édesapa végül úgy döntött, szó sem lehet a beavatkozásról.

Hogy jövök én ahhoz, hogy egy cseperedő életet elvegyek?

Csak ha betegség van, vagy valami nagy tragédia árnyékolná be a dolgot. Szerintem a szegénység sem kell, hogy önmagában érv legyen. Akkor örökbe kell adni a babát” – vélekedett.

Dzsudzsák Balázs

A magyar válogatottsági rekorder Abu Dzabiban fotózkodott Victoria Lopyreva orosz televíziós műsorvezetővel. 

109 meccs a nemzeti csapatban (egyedüliként az országában) és 21 gól, 35 gólpassz... elnézést!

- méltatta a Debreceni VSC középpályását a korábbi modell. 

A 109. válogatottságával csúcstartó Dzsudzsák korábban több éven keresztül játszott Oroszországban: előbb az Anzsi Mahacskala, majd később a Dinamo Moszkva színeiben is pályára lépett. Oroszországi pályafutásának idején ismerte meg a korábban Miss Russia címmel kitüntetett műsorvezetőt, akivel közös képét ő maga is megosztotta 24 órán át elérhető Instagram-történetében. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Hamarosan megkezdi az óvodát az énekesnő és a sztárséf kislánya, Hannaróza. Tóth már próbálja érzékenyíteni a kislányát arra, hogy ismert szülők gyermekeként nem mindig lesz könnyű dolga. 

Biztos vagyok benne, hogy minden gyerek olyan családba születik, amilyet elbír, Hanni is így van ezzel

– nyilatkozta a hot! magazinnak Tóth Gabi, aki a család jövőbeli terveiről is beszélt. 

„Vidéken szeretnénk lakni, ahol az ismerőseim nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tudok adni. Ami olyan, mint amit én hoztam otthonról. Nem a közeli jövőben, de azért tervezzük azt is, hogy legyen Hanninak kistestvére.

Két-három év múlva, reméljük, érkezik egy második gyermek, ha Isten is úgy akarja”

(Borítókép: Fésűs Nelly és Vajtó Lajos. Fotó: Németh Kata/Index)