Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi az elmúlt években nem csak pozitív visszajelzéseket kapott. Az énekes bevallotta, hogy ezek az ingerek egészségügyi problémákat eredményeztek nála.

A Wellhello formáció tagja A dal a miénk című podcastban mesélt őszintén arról, hogy volt olyan éve, amikor nyolc hónap alatt több mint 300 fellépést nyomott le, melyet egy idő után egyre rosszabbul viselt. A túlhajszoltság vége az lett, hogy fulladni kezdett, majd pánikrohamai lettek. Édesanyja ugyan figyelmeztette, hogy meg kellene nézetnie magát, de ő nem vette komolyan.

„Utána jött már az, hogy az egyik pillanatról a másikra zokogás, kórház, minden. Végigvittem a játékot. Amikor az embernek a legboldogabbnak kellene lennie, néha pont akkor éli meg ezeket a mélységeket” – árulta el az előadó. Az adásban arról is szó esett, hogy korábban a Mizu című nótája miatt számtalan bántás érte, melyeket szintén nem viselt jól.

„Ebben az volt a rossz, hogy azért én ennél érzékenyebb, nagyon önelemző vagyok, alapból is tudom rágni magam mindenen. És ha ennyi bántást kap az ember, nem viseli jól, hogy van, hogy meg akarják verni.

Ki akarták kaparni a szemem a villamosmegállóban, ilyen történetek vannak.

Az ember úgy áll: azért, mert csináltam egy dalt, ami nekik nem tetszik? Teljesen hihetetlen volt számomra, hiszen nem öltem meg senki szüleit. Nem muszáj hallgatni, nem lett senki kötelezve errre. Kicsit nehéz volt, hogy hirtelen mindenki véleményt alkotott, és akkoriban kifizetődő is volt engem bántani, mert az egyből címlap volt” magyarázta az énekes.

(Borítókép: Fluor Tomi Fotó: RTL Klub/Álarcos énekes)