Nevét és nemét egyelőre nem tudni, ám úgy hírlik, a mai napon megszületett Dukai Regina első gyermeke.

Dukai Regina még augusztusban jelentette be a közösségi oldalán, hogy babát vár a nyilvánosság számára máig ismeretlen kedvesétől. Az Instagramon akkor azt is elárulta, hogy az idei karácsonyt várhatóan már hármasban fogják tölteni, ami úgy néz ki, beigazolódott:

A mai napon megszületett Dukai Regina első gyermeke

– tudta meg a Blikk. A lap hozzáteszi, hogy a modell egy igazi csodaként élte meg a várandósságát, ugyanis csak hosszas küzdelem után sikerült teherbe esnie. Dukainál 2020-ban endometriózist állapítottak meg (a méh nyálkahártyája a méhen kívül máshol is megtalálható, a kóros helyről azonban a havi vérzéssel nem tud távozni, így egy idő után felszaporodik és ciszták kialakulásához, valamint összenövésekhez, ezáltal meddőséghez vezethet – a szerk.), ám ő ennek ellenére sem adta fel a reményt.

Évek óta él párkapcsolatban

Dukai Regina mindig is féltve őrizte a magánéletét, így sokáig arról sem tudott a nyilvánosság, hogy párkapcsolatban él. Tavaly tavasszal tett először egy sejtelmes utalást arra, hogy évek óta boldog egy civil férfi oldalán, aki idén januárban eljegyezte. A pár végül ez év decemberének legelején, a modell terhességének utolsó heteiben mondta ki a boldogító igent, a nagy napról Dukai egy fotósorozatot is megosztott – természetesen takarásban tartva férje arcát. Karácsonykor pedig, mint azt előre megmondták, már kisbabájukkal együtt töltik az ünnepeket, akinek egyelőre sem a nevét, sem a nemét nem tudni.

(Borítókép: Dukai Regina. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)