Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Megyeri Csilla az Instagram-oldalán jelentette be, hogy szerepelni fog az Ide süss! - Karácsonyi kihívás című műsorban, ahol szenvedélyének, a sütés-főzésnek hódolhat. 

„Nyáron még egy gyorstalpaló cukrász tanfolyamra is elmentem, aztán annyira megszerettem a sütemények/cukrászat világát, hogyha

bármikor is neki látok sütni, megszűnik körülöttem minden létezni, annyira kikapcsol és egyben fel is tölt.

– írja bejegyzésében az influenszer.

  • Járai Máté attól a darabtól búcsúzik, amelyben először szerepelt a Kecskeméti Nemzeti Színházban. Az 1x3 néha 4 című darabot 50 alkalommal játszották Kecskeméten, tegnap utoljára állították színpadra. A Jászai Mari-díjas színész azonban nem sokat pihenhet, hiszen több darabban is játszik, sőt a készülő A miniszter félrelép című komédiában is szerepet kapott.

„Isten Veled Billy, Rupert,Michael és Pierre! Jó volt Veletek! Köszönöm a rengetek tapsot, a művészbejáró előtti várakozóknak, hogy megvártak, a többszáz kilométert utazóknak és mindenkinek, aki szerette!”

  • ByeAlex rendre oszt meg fotókat a koncertjeiről. Ezek a felvételek általában a legjobban elkapott pillanatokat ábrázolják, ám legutóbb egy igazán hátborzongató kép készült az énekesről, aki a poén kedvéért egyből megosztotta a fotót az Instagramon.
  • Lewis Hamilton ezúttal nem egy Forma-1-es pályán, hanem a nyílt utcán versenyzett. A hétszeres világbajnok brit pilóta egy fehér Nissan Skyline GT-R R34-es járgánnyal száguldozott közterületen. Hamilton a rajongóinak kedveskedett a felöltött videóval, amelyen driftelni is láthatjuk

(Borítókép: Megyeri Csilla. Fotó: Papajcsik Péter/Index)