Gombos Edina évek óta Amerikában él a férjével és a gyermekeikkel. Az ottani életükről a közösségi oldalaikon számolnak be, köztük például, hogy mennyibe kerül a fodrász a tengerentúlon.

A műsorvezető az Instagram-oldalára feltöltött videójában elárulta, hogy mennyit fizet egy frizuraigazításért. Bár az összeg elsőre soknak tűnik, a bejegyzés alatti kommentekből kiderül, hogy más országokhoz képest ez még alacsony ár. Az egyik rajongó például arról számolt be, hogy Norvégiában egy hajvágás, mosással és frizura szárítással kerül körülbelül 200 dollárba, ami átszámítva nagyjából 78 ezer forint.

„Mennyibe kerül a hajtőfestés, hajvágás extrákkal ebben a szalonban? Ezt láthatjátok ebben a rövid videóban! Az ár baráti (itteni viszonylatban), volt fodrászat, ahol ennek a dupláját fizettem. A fodrászok profik, és a kényeztetés első osztályú!” – írta a poszt mellé Gombos. És hogy mit kap a pénzéért? 

„Egy pihenő szobában citromos vizet szürcsölgetve, gyógynövényes vízben áztathatom a lábamat. Ebben a sötét, meditációs szobában mosták meg a hajamat. (...) A meditációs szobában meleg, gyógynövényes törölközővel az arcomon kaptam fej-, nyak- és kézmasszázst. Mindenért együtt 150 dollárt fizettem, az körülbelül 60 ezer forint” – részletezte a vlogban a televíziós.

A család egyébként 2015-ben hagyta el Magyarországot.

Nagyjából 2 éve indították el a saját a YouTube-csatornájukat, ahová tartalmas és érdekes videókat töltenek fel a mindennapjaikról. Többször láthattunk már például bevásárlós videókat, vagy betekintést kaptunk abba, hogy mennyibe is kerül az élet Amerikában.

Ön fizetne ennyit egy ilyen kezelésért?

(24.hu)

(Borítókép: Gombos Edina Fotó: ITT VAN AMERIKA!/YouTube-csatorna)