A mai Hírösszefoglalóban olvashat még arról, mennyibe kerül egy táncos ajándékutalvány Molnár Anditól, illetve láthatja Rácz Jenő és családja ünnepi fotóját is.

Molnár Andi saját fotójával meghirdetett táncos ajándékutalványokat kezdett el árulni, amit bárki megvásárolhat: mindez húszezer forintba kerül. Mint mondja, ez is egy ötletes ajándék lehet az ünnepekre.

„Karácsony alkalmából ismét ajándékutalványokat kezdtem el árulni, amit bárki megvehet magának vagy másnak ajándékba. Ez egy velem töltött közös táncórát tartalmaz. Lehet kiváltani egy alkalomra vagy hosszabb tanfolyamra is egyénileg, illetve párok vagy kisebb csoportok számára. Volt már arra is példa, hogy valaki tizennégy alkalmas utalványt váltott nálam, vagy éppen azt kérte, hogy a próbaterem helyett a nappalijában tartsam meg a foglalkozást, ami nagyon jó hangulatban telt. Olyan vásárló is akadt, aki a testvérének és a menyasszonyának vett ajándékba órákat tőlem a közelgő esküvőjükre” – mesélte a Blikknek a táncművész.

Hernádi Judit 36 éves lánya 14 éve él egyedül. A hosszú idő alatt az egyedüllét őt is megviselte.

„Vágyom a szerelemre nyilván, szeretném, hogy legyen, meg hogy működjön, de nagyon sok csalódás is volt, ezért kicsit elzártam magamat. Persze, a magány borzasztóan nehéz. Tud könnyebb út lenni, mert szerintem ha az ember magányos, nem kell valakivel egy életet megosztani, mert annak is vannak nehézségei. Én beleszoktam, hogy magányos vagyok„ – mondta Tarján Zsófi a Sorok között Lutter Imrével című műsorban, melyet a Blikk szemlézett.

Jakupcsek Gabriella ritkán vállal el ilyet, azonban most az ünnepek alkalmából lányával és az unokájával szerepel a Story magazin címlapján.

„Mielőtt a lányommal közös képet posztolnék a közösségi oldalamra, vagy elvállalnék egy közös fotózást, megkérdezem, részéről rendben van-e. Nem titkolom, de nem is mutogatom. Érzékeny korban van, ezt tiszteletben tartom, és megértem, ha nincs hozzá kedve, de örülök, ha mégis. Az unokáimmal más a helyzet, velük kapcsolatban a fiaim döntenek„ – mondta, majd hozzátette, hogy Emma a legnagyobb kritikusa.

Rácz Jenő, a Konyhafőnök szakácsa és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra az Instagramon számoltak be az első közös ünnepi családi fotózásukról, melyen már kislányuk, a 8 hónapos Kamilla is látható.

 (Borítókép: Jakupcsek Gabriella Fotó: Zih Zsolt/MTI)