Ma reggeli hírösszefoglalónkban még: Schobert Norbi elárulta, valóban gondban van-e az üzletlánca, Judy megtörte a csendet válásával kapcsolatban, Falusi Marian elhagyja az országot.
  • Jövőre lesz megtekinthető a KOCKAHAS, a magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyje. A darab egyetlen és egy főszereplője Feke Pál lesz, aki sokáig küzdött a pluszkilókkal, ám az utóbbi időben megosztott fotóin jól látható, hogy az énekes bomba formában van és vékonyabb, mint valaha.
  • Schobert Norbi Update-üzleteiről néhány hete az a hír terjed, hogy sorra zárnak be, ami arra utal, hogy a birodalom kezd becsődölni.

„Csak logisztikai átállás van! Semmi más nincs a cég életében. A jövő héten el fogok mindent mondani. Itt egy logisztikai átállás van, semmi gond nincsen. Nem csak Update, hanem nagyon sok bolt bezárt Magyarországon sajnos. Figyelj, én a jövő héten szívesen adok interjút, de most nem tudok többet elmondani. Logisztikai átállás van, van áruellátás, és ennyi" – mondta a Fókusznak adott nyilatkozatában.

  • Falusi Marian minden évben elutazik pár hétre kishazánkból, hogy kipihenje a fellépéseket. Az énekesnő idén is Balit választotta úticélul és állítása szerint inkább a repülőjegy az, ami drága. A helyi élvezetek kipróbálásának költsége már nem számít nagy összegnek.

„Egy barátnőmnél és a fiújánál lakom majd, akik egy jó ideje kint élnek már. Persze, nem ingyen, fizetek a szállásért, ennek a lehetőségnek mégis nagyon örülök, hiszen a szállodák minden országban ugyanolyanok, nem is választja azt egy magamfajta hátizsákos turista soha" – fejtette ki utazási terveit Falusi a Blikknek.

  • Az utóbbi időben felröppent a hír, miszerint Judy válni készül férjétől, azonban az énekesnő nemrég pontot tett a találgatások végére és elárulta, hogy bár küzdenek nehézségekkel a házasságukban, még mindig szeretik egymást.

„Nem mondom, hogy nincs probléma. Együtt élek a férjemmel, együtt neveljük a gyermekünket. De küzdelemben vagyunk mindketten. Aki 14 év után azt mondja, nincs probléma, az hazudik. Mi most középúton vagyunk, egyelőre nem látjuk a végét, még bárhogy alakulhat. De amíg van mibe kapaszkodni, amíg látjuk értelmét, addig küzdünk. Óriási szerelem volt a miénk, most is szeretjük egymást annyira, hogy megtegyünk minden tőlünk telhetőt. A kislányunk érdekeit is szem előtt tartjuk" – mondta az énekesnő a Blikknek.

  • Sebestyén Balázs ritkán enged betekintést a magánéletébe, azonban nemrég kivételt tett és elárulta, hogy fia, Benett altatása nem egyszerű feladat. Ugyanis a kisfiú – a műsorvezető megfogalnazása szerint – fordított biortimussal rendelkezik: nappal alszik, éjszaka fent van.

„Maradjunk annyiban, hogy ez maga volt a földi pokol. Minden létező dolgot kipróbáltunk, de alig valami működött és ha valami igen, akkor is csak rövid időre bizonyult hatásosnak. Egy idő után például rájöttünk, hogy a monoton zajokra el tud aludni. Sokszor álltam a fürdőszobában éjjelente, a folyóvíz mellett és még többször ültem az autóban, körbe körbe furikázva, miközben vártam, hogy Benett elaludjon végre a hordozóban" – árulta el Sebestyén a Borsnak.

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: RTL sajtóklub)