Íme az Instahíradó legújabb kiadása, melyben ezúttal nem csupán hazánk hírességeinek posztjait szedtük egy csokorba, de a külföldi sztárokról is mutatunk pár felvételt.
  • A mai Instahíradót Lékai-Kiss Ramóna posztjával kezdjük, aki azt mutatta meg követőinek a közösségi oldalán, hogy gyermekével, Noéval hogyan hangolódnak az ünnepekre. A műsorvezetőnő több imádnivaló felvételt is közzétett kisfiáról.
  • Kocsis Tibor a minap Zánkán koncertezett, ahol néhány szelfit is készített közönségével.

„Kedvenc fotóm a tegnapi buliról... A második azért híven tükrözi a valóságot! Szuper hangulat volt, és nem voltunk kevesen!” – írta lapozható posztjában az énekes.

  • Budavári Fülöp, aki a TV2 Farm VIP című műsorában is bizonyít, azt árulta el követőinek, hogy pár napja egy régi álma vált valóra azzal, hogy találkozhatott Korda Györggyel.

„Gyerekkori álmom vált valóra, hogy találkozhattam vele. Ladies & Gentlemen: Korda György!” – írta a közös képhez a műsorvezető, fitness influenszer.

  • Szerkesztett fotó hozta helyzetbe az Egyesült Királyság leendő uralkodónőjét, Katalin hercegnét. Mint ismert, a walesi hercegné december elején a férjével, Vilmos herceggel az Egyesült Államokban járt, az Earthshot Prize nevű környezetvédelmi díjátadón tették tiszteletüket. A hercegné választása egy olyan bérelt, testhez simuló ruhára esett, amely amellett, hogy épp olyan színű volt, mint a szőnyeg, amelyen végigvonultak, egy filmes háttérvászonként, azaz greenscreenként is megállná a helyét.

Ezt több internetező is kihasználta: egy digitális grafikákkal foglalkozó művész például egy olyan ruhát szerkesztett a helyére, amely szinte pucéran mutatja őt. A technológia fejlettségének köszönhetően ma már bárki kikulcsolhatja a zöld színt, és bármivel helyettesítheti. Az így készült „ruhadarab” heves indulatokat váltott ki a közösségi médiában – írja a Bors.

Íme az eredeti öltözék:

S íme a korhatárosra szerkesztett:

  • Az RTL híradósa, Erős Antónia az imádott kutyájával, Max-szel öltözött össze.

„Felkaptuk a terepszínű kabátokat. Mert ha kutyád van, mínuszokban is sétálni kell. Vele bármikor!”

  • Nyolc hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének, Kamillának Rácz-Gyuricza Dóra, aki szülés utáni alakját bikiniben is büszkén vállalja. Az influenszer jelenleg Dubajban pihen férjével, Rácz Jenővel és közös kislányukkal, a rengeteg fürdőzéssel egybekötött telelésről pedig minden nap megoszt valamit követőivel.

A tökéletesség unalmas

– írta a képhez, mire valaki kommentben megjegyezte: „A baba feje érdekes összhatást mutat de a kép nagyon jó.”

  • Lakatos Levente részletesen írt követőinek arról, mit üzenne régi énjének.

„Milyen üzenetet repítenél vissza annak a személynek, aki tavaly ilyenkor voltál? Milyen tanácsot adnál neki? Én talán azt, hogy: magabiztosabban! Többször beszéltem már arról, hogy gyakran bizonytalan vagyok különböző helyzetekben, ami hátráltat, és nem utolsó sorban hülyén érzem magamat a szituációban. Ezen dolgoznom kell, de a feladat átcsúszik majd a jövő évre...” – vallotta be az író.

  • Molnár Nini merészre vette a figurát: felső nélkül állt kamera elé, kebleit csupán saját tervezésű pompom táskái takarták. 
  • Instahíradónkat Nagy Adrival zárjuk, aki az alábbi fotót osztotta meg:

„Valahogy így képzelem el a testsúlyingadozásom amint kihagyok egy étkezést“ – írta az énekesnő.

(Borítókép: Katalin hercegné. Fotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images)