A mai Hírösszefoglalóban olvashat még Rubint Rella orvosi diagnózisáról, illetve Sebestyén Balázs családi kapcsolatairól.

A 24.hu vette észre, hogy Rubint Rella a TikTok-oldalára töltött fel egy új videót, melyben arról beszél, hogy rutinvizsgálatok során több komplikált egészségügyi problémát találtak nála az orvosok: kiderült, hogy inzulinrezisztencia, glutén- és laktózérzékenység, valamint endometriózis okozta a kellemetlenségeket.

@rubintrella

De legalább kiderült ..🙃

♬ wait m83 - ✧・゚: *✧・゚:*

A YouTube-on újraéledő Frizbi első vendége Sebestyén Balázs lesz, aki a műsorban a szülei válásáról, illetve az apjával való kapcsolatáról is mesélt.

„Ez egy szülői döntés volt, akkor 7-8 éves voltam, és nem volt olyan szoros a kapcsolatunk, hogy ez igazán megviseljen. Ezt azóta már nagyon sokszor megbeszéltem vele, helyre is tettem magamban, így nem volt ebben semmi nagy dráma. Hét-nyolc évesen nagyon gyerek vagy még, egy idő után nem is emlékszel rá. Bennem ez már lecsengett dolog. Nem szabad a szülők semelyik hibáját hátizsákként cipelni. Nekünk volt egy kibékülő beszélgetésünk, meghívtam magamhoz, tudott találkozni az unokáival. Hogy aztán ez a kapcsolat nem tudott igazán szorossá válni, ennek az az oka, hogy kimaradt harminc év. Voltak próbálkozások mindkettőnk részéről, csak ennyi idő után nehezen veszi fel az ember a szálakat„ – idézte a műsorvezetőt szintén a 24.hu

Udvaros Dorottya elárulta, hogy nála szenteste az ünnepi menüben nem lesz rántott ponty, sem krumplisaláta, mivel ezeket az ételeket sosem szerette. Mégis több mint 60 évig megette az édesapja, Udvaros Béla kedvéért.

Ez az egyetlen családi hagyomány, amin a két évvel ezelőtti halála óta változtattam, minden másban őrzöm az emlékét

– mesélte a BEST magazinnak.

Rácz-Gyuricza Dóra elmondta, hogy a férje egy igazi alfahím, amit ő teljes mértékben elfogadott.

„Jenő, amióta összejöttünk, többször is mondta nekem, hogy ő egy alfahím, és ezt el kell fogadnom, tiszteletben kell tartanom. Az alfák nem tudják elfogadni, ha megkörnyékezik az ő területüket. Tisztelem őt annyira, és nem is voltam olyan soha, hogy ezt félvállról vegyem. Tudom, hogy ami az övé, az az övé. De attól még én is látom – nem csak ebben, hanem az összes évadban, sőt minden este az éttermében is – a gyönyörű nőket, akik odavannak érte. De attól még én vagyok a választottja, a felesége” – nyilatkozta a feleség a Blikk Rúzsnak.

Lagzi Lajcsi több barátjában is csalódott az ítélethirdetés óta – erről a Borsnak mesélt.

„Számítottam rá, hogy az ítélethirdetés után lesznek majd meglepetések, már ami a baráti, vagy inkább haveri körömet illeti, és nem is kellett csalódnom a megérzésemben. Fixen azokról hallom, hogy itt-ott kárörvendően beszélnek rólam, akikről ezt feltételeztem is” – panaszolta a bulvárlapnak Lagzi Lajcsi.

(Borítókép: Udvaros Dorottya Fotó: Femina/Rátkai Márk)