Puskás Petit 2005-ben, a Megasztár 3. évadában ismerte meg az ország. Az énekes ekkor még csak 21 éves volt.

Huszonegy éves korában, a TV2 Megasztár című tehetségkutató 3. évadában mutatkozott be az országnak Puskás Péter, aki egyből elnyerte a tinilányok szívét. Az énekesnek 2007. február 26-án készült el első albuma A lemez címen. Az évek során tudatosan építette karrierjét, egy idő után pedig nemcsak énekesként és színészként, de médiaszemélyiségként is feltűnt a televíziók képernyőjén: 2016-tól ő az RTL X-Faktor című műsorának egyik mentora, 2019-től pedig az RTL II-n futó ValóVilág férfi műsorvezetője.

A magánéletét tekintve is szerencsésnek mondhatja magát Puskás Peti, aki 2019-ben, az X-Faktornak köszönhetően ismerkedett meg jelenlegi feleségével, Dallos Bogival. Mindketten a műsor mentorai voltak, az énekesnek 5 hónapba telt, mire meghódította Dallos szívét. A szerelmesek 2021 augusztusában házasodtak össze és vették fel egymás nevét.

Puskás-Dallos Peti tehát sikeres és boldog, nős férfiként ünnepelte a mai napon 38. születésnapját, amelyet természetesen feleségével töltött. A páros egy hatalmas tortával ünnepelt.

„Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket és hogy ennyien gondoltatok rám tegnap! Nagyon meghatódtam! Köszi a családnak, a barátoknak mindent is és köszi szerelmem, hogy vagy nekem! Te vagy a legnagyobb ajándék!” – írta az Instagramon az énekes.

(Borítókép: Puskás Peti. Fotó: Kaszás Tamás/Index)