A Van, aki forrón szereti című Broadway-előadás világpremierjén tette tiszteletét Sarah Jessica Parker és családja.

Ritkán mutogatja a gyerekeit Sarah Jessica Parker, ám nem olyan régen kivételt tett: férjével, Matthew Broderickkel a Van, aki forrón szereti című nagy sikerű 1959-es fekete-fehér mozi Boradway-feldolgozásának világpremierjére vitte el három gyermekét, Tabitha Hodge-t,James Wilkie-t és Marion Loretta Elwellt.

A család minden tagja elegánsan érkezett az eseményre, a Szex és New York, újabban pedig az És egyszer csak... című sikersorozatok sztárja egy sötétkék ruhát választott az alkalomra, amely remekül kiemelte a szeme színét. Kiegészítőként gyöngysort viselt és fehér szövetkabátot húzott. A színésznő fia, James egy stílusos öltönyben, Marion és Tabitha pedig egy bordó, illetve barna színű alkalmi ruhában jelent meg, a lányok egy-egy öv nélküli virágos kimonóval dobták fel a szettjüket.

Van, aki forrón szereti

A Marilyn Monroe nevével fémjelzett, 1959-ben bemutatott fekete-fehér amerikai filmvígjáték forgatókönyvét Kurt Hoffmann Fanfaren der Liebe című filmje alapján I. A. L. Diamond és Billy Wilder írta, a filmet utóbbi rendezte. A főszerepeket Monroe mellett Tony Curtis és Jack Lemmon alakította. Az alkotást hat kategóriában jelölték Oscar-díjra, végül Orry-Kelly vehette át a legjobb jelmeztervezőnek járó szobrocskát. Az Amerikai Filmintézet 2000-ben minden idők legjobb amerikai vígjátékának választotta a filmet, amelynek fő cselekményszálát a két férfi főszereplő adja: egy női zenekarhoz csatlakozva, nőnek kiadva magukat próbálnak meglógni az őket üldöző gengszterek elől, ám közben beleszeretnek a zenekar énekesnőjébe, a Monroe alakította Virágba. A bonyodalmak csak ezután kezdődnek...

(Borítókép: Sarah Jessica Parker az És egyszer csak... című sorozat 2. évadának forgatásán. Fotó: Northfoto)