A színésznő nagyon magára vette egykori szerelme sorait.

Görgényi nemrég egy interjúban mesélt volt párkapcsolatairól és a szakítás utáni érzéseiről. Sokaknak úgy tűnt, hogy Vastag Csabára célozgat. Az énekes szintén magára vette a színésznő szavait, ezért közleményben reagált:

„Sok-sok mindenen keresztül mentünk már, és ebből adódóan megpróbálunk mindig csak a jelenre és a jövőtervezésre fókuszálni. Ugyanakkor nem tudunk szó nélkül elmenni amellett, hogy időről időre figyelmet követel magának Csabi múltjának egy szereplője, akivel már nagyon hosszú idő óta nem ápolunk sem baráti, sem semmilyen kapcsolatot. Nem szeretnénk a múltat felhánytorgatni, elemezgetni olyan történéseket, amelyeket már rég lezártnak tekintünk. Ez nem is vezetne sehová, valamint félreértésekre adna okot. Bízunk benne, hogy hozzánk hasonlóan mindenki eljut abba a fázisba, hogy a múltat teljes mértékben maga mögött tudja hagyni, és megtalálja a saját boldogságát, ahogy mi egymást. Szeretnénk, ha ezt mindenki tiszteletben tartaná, ahogy mi is tiszteletben tartjuk, hogy ami volt, elmúlt. Ehhez a témához a jövőben nem kívánunk többet hozzáfűzni. Köszönjük a megértéseteket.”

Természetesen Görgényi Fruzsina rögtön magára ismert volt párja levelében, így 24 órán át elérhető Instagram-történetben reagált az énekes közleményére.

„A múltbéli szereplő pedig azt szeretné, hogy a szövegértési képességeinket kamatoztassuk, mielőtt hatalmas kiírásokba kezdünk. Ja, és az ugye leesett, hogy a cikkek címét nem én adom... Mindig elgondolkodom, hogy ezek a nagy megmondások vajon kinek a fejéből pattannak ki” – szúrta ki a Blikk.

(Borítókép: Görgényi Fruzsina. Fotó: Németh Kata/Index)